Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nálatok mennyibe kerül a...

Nálatok mennyibe kerül a kutya chipezése?

Figyelt kérdés
Ahol mi lakunk 4500 Ft kutyánként.Én ezt sokallom érte.
2012. nov. 23. 19:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Miskolc 5000.

Mondjuk hozzánk eljött, lehet azért drágább.

2012. nov. 24. 04:27
 12/20 A kérdező kommentje:

Itt is azért ennyi, merthogy házhoz jön.. (ez volt az újságba) nade azt írja, hogy ez kedvezményes így. Meg van határozva, hogy ha azon a héten amikor a mi utcánk kerül sorra és akkor nem chipeztetjük a kutyát utána már 5500-6000 is lehet.

De gondolom ha meg én viszem el a kutyát hozzá, akkor meg a rendelőhasználatért fog kérni pluszt, szóval tök mindegy hogy elviszem vagy kijön házhoz. :D Aztán így a két kutyának 9500.

Persze hasznos dolog meg minden, de nem mindenki engedheti meg magának.. persze akkor meg jön az hogy ne tartsanak kutyát.. :D Ez is azért van, hogy az állam ott tudjon kiszedni pénzt az emberekből ahonnan csak tud..

2012. nov. 24. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Nálunk (Oroszlányban ) tavasszal volt összeírás, regisztráció- önkéntes alapon- most szeptembertől pedig a chipezés, amit az önkormányzat finanszíroz. A háznál történő beültetés is ingyenes, de általában az esedékes oltással együtt csinálják, így nincs külön kiszállási díj- amúgy a háznál és a rendelőben is egy az oltási tarifa.
2012. nov. 24. 15:08
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
4500 ft a kutya egész életére húú azta de le lettél húzva,de nemgond te olyan okos voltál ,hogy átláttál a szitán!!15 évre 4500 fttal lettél megkárosítva... nagy pech,hogy eszik is az a kutya igy mindig költeni kell rá b@sszameg
2012. nov. 24. 15:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Rendelőben 3500, háznál 3500 +1000 Ft kiszállási díj.

A veszettség elleni oltásnál is így alakul a kiszállási díj.

A 3500 tartalmazza a regisztrációs díjat is.

2012. nov. 24. 17:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem kell puffogni kedves válaszoló. Nem magamra gondoltam, hanem az anyagilag szegényen álló magyar családokra. Mert ismerek ilyen családokat is.. és szerintem sokan ki fogják dobni a kutyájukat ez miatt, mert nem tudnak kifizetni ennyit rá. Én ki tudom fizetni, de idáig is megvoltam a chip nélkül. A kutyám már megvan 9 éve azalatt sosem volt vele semmi gond, hogy elcsavargott volna stb. Kirakni sem fogom valahol az út szélére....... mint sokan teszik.
2012. nov. 25. 21:19
 17/20 anonim ***** válasza:

Nézd már, hogy habzik a szája a 14. válaszolónak. Be lettél te oltva veszettség ellen?

A kérdésre válaszolva, nálunk 5500 Forintért csipezi be a kutyáinkat az orvos. Három kutyánk van az így 16.500ba kerül majd, jó lesz így karácsony előtt erre kiadni a pénzt. :D

De hát ki kell, mert ha nem akkor jönnek a habzó szájú állatvédők hogy akkor minek tartok kutyát ha nem csipeztetem be, hogy képzelem én ezt..

2012. nov. 25. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
40%

Igen,először lesz egy hullám / van/ amikor még (ennél is több,igen ) kutyát hajítanak ki,mint egy zsák szemetet . Utána meg vélhetően minden kutyában lesz chip és kicsit talán csak egy hajszálnyival közelebb leszünk ahhoz,hogy normális állattartási kúltúránk legyen.

nem tudom sajnálni a családokat akiről beszélsz, hónapok óta a csapból folyik a chip téma,na most 4000 ftot összelehet gyüjteni 4 hónap alatt,az heti 250 (!!!!!!!!) ft,ne akarj már hülyének nézni,hogy ennyi pénze nincsen valakinek . A kutyát etetni meg oltatni kell .

2012. nov. 25. 21:30
 19/20 anonim válasza:
2000ft
2012. dec. 8. 12:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez már rég nem a kutyákról szól. Hanem, hogy az állam még több bevételhez jusson evvel is. Áfa stb miegymás. Nagyon buta az aki azt hiszi, hogy ezt ott a parlamentben azért találták ki, hogy a kutya javára legyenek vele. MERT NEM AZÉRT! Ha a nép helyzete nem érdekli őket akkor majd a kutyák helyzete fogjak?
2012. dec. 9. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!