Nálatok mennyibe kerül a kutya chipezése?
Miskolc 5000.
Mondjuk hozzánk eljött, lehet azért drágább.
Itt is azért ennyi, merthogy házhoz jön.. (ez volt az újságba) nade azt írja, hogy ez kedvezményes így. Meg van határozva, hogy ha azon a héten amikor a mi utcánk kerül sorra és akkor nem chipeztetjük a kutyát utána már 5500-6000 is lehet.
De gondolom ha meg én viszem el a kutyát hozzá, akkor meg a rendelőhasználatért fog kérni pluszt, szóval tök mindegy hogy elviszem vagy kijön házhoz. :D Aztán így a két kutyának 9500.
Persze hasznos dolog meg minden, de nem mindenki engedheti meg magának.. persze akkor meg jön az hogy ne tartsanak kutyát.. :D Ez is azért van, hogy az állam ott tudjon kiszedni pénzt az emberekből ahonnan csak tud..
Rendelőben 3500, háznál 3500 +1000 Ft kiszállási díj.
A veszettség elleni oltásnál is így alakul a kiszállási díj.
A 3500 tartalmazza a regisztrációs díjat is.
Nézd már, hogy habzik a szája a 14. válaszolónak. Be lettél te oltva veszettség ellen?
A kérdésre válaszolva, nálunk 5500 Forintért csipezi be a kutyáinkat az orvos. Három kutyánk van az így 16.500ba kerül majd, jó lesz így karácsony előtt erre kiadni a pénzt. :D
De hát ki kell, mert ha nem akkor jönnek a habzó szájú állatvédők hogy akkor minek tartok kutyát ha nem csipeztetem be, hogy képzelem én ezt..
Igen,először lesz egy hullám / van/ amikor még (ennél is több,igen ) kutyát hajítanak ki,mint egy zsák szemetet . Utána meg vélhetően minden kutyában lesz chip és kicsit talán csak egy hajszálnyival közelebb leszünk ahhoz,hogy normális állattartási kúltúránk legyen.
nem tudom sajnálni a családokat akiről beszélsz, hónapok óta a csapból folyik a chip téma,na most 4000 ftot összelehet gyüjteni 4 hónap alatt,az heti 250 (!!!!!!!!) ft,ne akarj már hülyének nézni,hogy ennyi pénze nincsen valakinek . A kutyát etetni meg oltatni kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!