Milyen fajta kutyára vágysz a legjobba? Van e olyan amilyet szeretnél de nem lehet? (bármilyen okból)
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 20:42
21/35 anonim válasza:
Egy beagle-re vágynék, de nem lehet, mert panelban lakunk és amúgy sem tudnék vele eleget törődni:( majd ha egyszer kertes házban lakom, akkor talán...
22/35 anonim válasza:
Egy tricolor Beagle kisfiút. :)
23/35 anonim válasza:
Újfundlandit akartam lett is:)
most Pireneusi hegyikutyára vágyom de nagyon ritka és nagyon drága:(
24/35 anonim válasza:
mopsz az 1. favorit de az már van 7db így kellene nekem még 1 németjuhi és egy shar pei :D
25/35 anonim válasza:
Én már 5 éve vágytam egy beagle-re,amikor két éve végre megkaptam:Egy gyönyörű bicolor fiú.
De szeretnék még:basset houndot
:cane corsót
:német dogot
És persze még több beagle-t.
Ezek sajnos azért nem lehetnek,mert panelban lakom,és így is fárasztó kielégíteni a napi mozgásigényét (napi kb 4-5 óra)
De ha kertes házba költözök,szeretnék beagle-ket tenyészteni (nem szaporítani).
De legalább megkaptam életem első,várva várt kutyusát,akit nagyon imádok. :)
26/35 anonim válasza:
mit lehet ezeken a válaszokon lepontozni??Na,úgy őszintén?
27/35 anonim válasza:
Labradort, vagy Golden retrivert. 3 éve elpusztult a németjuhászom (imádtam, nagyon-nagyon okos, intelligens volt) és megfogadtam, hogy a következő kutyusom a kettő közül vmelyik lesz. 1 évig nem volt kutyánk, aztán úgy adódott, hogy megmentettünk 2 kis keveréket és nálunk maradtak. Aztán még barátom németjuhásza. Tehát most van 3 mentett kutyánk (ráadásul mind nőstény), úgyhogy jó darabig nem lesz se labradorom, se golden retriverem, de annyira nem bánom, mert imádom őket.
28/35 anonim válasza:
még több beaglet szeretnék, mert csak 1 tri lány kuttyom van (és később én is szeretnék tenyésztő lenni..)
és majd egy komondort...most is van egy :)
meg még valamilyen magyar fajtát :)
30/35 anonim válasza:
Amerikai stafford,bullterrier,rottweiler.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!