Milyen fajta kutyára vágysz a legjobba? Van e olyan amilyet szeretnél de nem lehet? (bármilyen okból)
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 20:42
11/35 anonim válasza:
Csivavát szerettem volna, és lett is. Imádom a kis bolondot :) Szívesen tartanék egyszer német dogot, de ahol tanulok, ott panelben lakok, és ott is tervezem, hogy elhelyezkedek később, így nem hiszem, hogy lesz mostanában. Itthon kertes házban lakunk, esetleg lehetne, de anyukám utálja az állatokat, nem menne bele, hogy hétköznap rá van bízva, a csivit sem szereti, ha néha itthon hagyom, a dogtól még félne is szerintem... Meg hát nem tudom, hogyan jönne ki a csivavám egy német doggal :D
12/35 anonim válasza:
Szibériai husky, Alaszkai malamut, Németjuhász>>>Ezekre vágyom:D Szibériai husky nagyon szép, főleg a kék szeme :P:)
13/35 anonim válasza:
Husky-t. Azok olyan szépek.......^^
14/35 anonim válasza:
Előző vagyok.. Csak most látom teis huskyt írtál....=) nekem is nagyon tetszik,a szeme...^^
15/35 anonim válasza:
Egy rotweilert meg egy német dogot szeretnék. Németjuhászom már volt kettő is, de az ellen se ágálnék. Már csak egy kertes háznyira vagyok az álmaimtól, itt panelban maradok a teknőstartásnál. :D
16/35 anonim válasza:
Szeretnék egy angol cocker spánielt, coboly színűt, és kislányt.
Egy Bobtailt.
Egy Újfundlandit.
És egy Tibeti Terriert.
De mivel nem kapok kutyust (mert a szüleim jól átvertek), nevelgetek egy tevét az Interneten. Nem vagyok csalódott, áh, dehogy... :'(
17/35 anonim válasza:
vagy egy pit bull-t, vagy egy lundehundot:))
19/35 A kérdező kommentje:
Az én vágyam: shar pei, tibeti masztiff
2009. aug. 16. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!