Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Cane Corso-ból kant vagy szukát?

Cane Corso-ból kant vagy szukát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudjuk eldönteni hogy kant vagy szukát vegyünk. A kannal nem lenne kertünk, és másfél évesen elkezd próbálkozni hogy falkavezér legyen, a szukával pedig hogy tüzel és hallottam hogy olyankor elképzelhető hogy megtámad. Igaz ez? Kérlek segítsetek! Köszi
2009. aug. 16. 20:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy esetleg valami tipp a kényes időszakok "túlélésére"?:)
2009. aug. 16. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ivartalaníttatod őket (már pedig ez erősen ajánlott) akkor egyikkel sem lesz probléma!
2009. aug. 16. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kennelt szeretnétek? Mert ha nem akkor a kényes időszakokat ivartalanítással tökéletesen át lehet vészelni.

A szavaidból úgy veszem ki, hogy első kutya lenne, nem nagyon értetek hozzá. Akkor könyörgöm, ne Corsot. Kemény kutya, tapasztalt kéz kell hozzá.

2009. aug. 16. 20:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Azt terveztük hogy ivartalanítva lesz. Első kutya lesz. Hogyérted hogy kemény... tulajdonképpen ezért "szerettem bele" és szeretném majd tanítani, és el sem tudjátok képzelni mennyire várom hogy ne a gép előtt hanem a kutyus előtt üljek. Szóval a lehető legtöbbet fogok vele foglalkozni, sokat olvastam arról mit hogyan lehet neki betanítani, de ez csak internet volt. Majd veszek egy róla szóló könyvet is. Milyennek kell legyek vele hogy elbírjak vele?
2009. aug. 16. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Konzekvens. :)

Azért ajánlanám a kutyaovit és kutyasulit is, jó ha egyrészt van aki kívülről látja a dolgot és időben szól, ha valami nem stimmel, másrészt a szocializációja jobb lesz, hiszen kiskorától kezdve kutyák és idegen emberek lesznek körülötte. Megtanul köztük viselkedni.

2009. aug. 16. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és elsőre inkább szukát.

/Bár kanból is van nem annyira domináns és szukából is keményfejű./

2009. aug. 16. 20:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Kutyasulit azt szeretném is. Kutyaovin nem gondolkodtam:). Köszi megintcsak...
2009. aug. 16. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:
46%

nem kell kutyasuli

egyszerűen a cane corso nem kezdőknek való hanem tapasztalt gazdákhoz akik nevelik és nem kényeztetik.ha már ilyen kutyát vesznek akkor inkább szukát.nem fog megtámadni senkit.nekem kanom volt na ő megtámadott 1éves korában szerencse h nem lett baj

2009. aug. 16. 21:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben sokat segítettek. Elgondolkozom...
2009. aug. 17. 10:14
 10/10 anonim válasza:
A nevelésével kapcsolatban szerintem érdemes Cesar Millan könyvét megvenni. Nagyon jóóó. Ő is erőteljes fajtákkal is foglalkozik.Ja és a national geographic-on is megy a műsora.A lényeg hogy legyenek szabályok és határok. Ne kényeztesd ha nem nyugodt és megadó. És maradj mindig nyugod határozott falkavezér.
2011. máj. 29. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!