Szuka vagy kan kutya a jobb?
Szuka mellé kan a jobb.
Az, hogy a kan vagy a szuka bújósabb-e, az szerintem nem az ivarától függ! Nekem szuka kutyám van, és ráadásul még kölyök, de Ti még nem láttatok ilyen kutyát, aki kerüli mindenki simogatását, csak a családét nem. Egyáltalán nem bújós! És szuka. Szoval, ez egyedfüggő!!!
Én szukapárti vagyok. 3 nagytestű szuka kutyám volt (most van a harmadik). Könnyebb őket nevelni, nem olyan csökönyösek, makacsak. Nem abból áll a séta, hogy minden fát, autót, bokrot le kell hugyozni.
Olyan kan kutyával még nem találkoztam, akire azt mondtam volna, hogy igen, őt elfogadnám.
3-as vagyok, ide is leírom, a szuka kapott fogamzásgátlót, így történt a koitusz, szóval nem lesznek felelőtlenül kiskutyák. Egyeseknek nincs humorérzéke!
Egyébként már én is hallottam, hogy 2 lehetőség van: Az idős kutya vagy elfogadja és megszereti a fiatalt, vagy pedig "depressziós" lesz, hogy őt lecserélték.
3-as beadtad neki az emberi fogamzás gátlót, beraktad nekik a Red rose is blue-t, hangulatvilágítást csináltál meg villás vacsora, aztán had szóljon?:D
Naneee :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!