Kutyaszőr takarításra kinek milyen tippje/trükkje van?
Sonax kefe, illetve egyszer az egyik válaszoló erről azt írta, h nagyon király:
Heti egy porszívózás nem árt, alkalom adtán több :) a kutyám fekhelyét, átszoktam törölni vizes ruhával, ilyenkor a szőnyeget is addig a kutya a másik szobában aztán csere :D egyébként se szereti a porszívózást magától megy át, szóval nem gond.
Azonkívül a kutyámat is átszoktam fésülni, majdnem mindennap,de ez annyira nem alapos fésülés, Heti egyszer van egy nagyob fésülés, ezt még takarítás előtt érdemes csinálni. :)
napi -két napi porszívózás mindenhol( gyorsabb mint a söprű ),és legalább heti 2-3 x felmosni.szőnyegeket-plédeket kirázni,heti 1-2 x .
plédeket,fürdőlepedőket havi 1-2 x kimosni.
kutya talpát a lakáson kívül lemosni( kis vödör víz,kis törölköző),nagyobb sár esetén sajna,jön a kád:),mivel a hasukon van a legtöbb sár:(,be a kádba,jöhet a zuhany.és persze utána minden kezdődik elölről,megspékelve egy kis törölgetéssel,ajtó,fal,stb:( de ,egyszer visszakapja,!! esküszöm megtanítom takarítani,és minden nap porszívózhat,és meg majd jól összekoszolom! de addig ,is maradok én, a takarító-nőőőőőőőőőőő :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!