Eléggé hullik a kutyánk szőre, és nincs kedvünk kétnaponta egy órán keresztül porszívózni a két problémásabb szőnyeget. Milyen porszívófejet és hol lehet beszerezni ami hatékonyabb?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 11:30
1/15 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a porszívózás a legjobb megoldás.
Ki kellene deríteni, hgy miért hullik a szőre, már ha kórosan hullik...
Ha csak a sima vedlés, akkor ez segíthet: [link]
Ettől jóval olcsóbban is hozzá lehet jutni a Vaterán. Nekünk a macska miatt kellett, azóta szinte semmi szőr.
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Igen, nálunk is rengeteget segít a furminator, és egy jó porszívó sokkal drágább. Ami még gyorsítja a vedlést az az, hogyha megfürdeted meleg vízzel, és kicsit hagyod a vízben.
4/15 anonim válasza:
:))) Én eleve úgy rendeztem be kutyakompatibilisre a lakást, hogy sehova se tettünk szőnyeget. Mindenhol hidegburkolat van. Persze az meg a kutya izületeinek nem tesz jót (csúszik), de mivel kerti kutyáink vannak, így csak ritkán jönnek be. Olyankor viszont megőrülnénk, ha szőnyeg is lenne. A fent belinkelt porszívófej nagyon jó, én ilyen kefét használok a kutyaszőr ruhából való eltávolításához!
5/15 anonim válasza:
Ú, ha ez a porszívófej tényleg tudja azt, ami a videón van, MOST AZONNAL veszek egyet *.*
6/15 anonim válasza:
A kefe tudja, tehát gondolom a porszívófej is. (A kefe az OBI-ban 1000 Ft alatt van.)
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi, kutyakefénk nekünk is van, bár az aljszőrzetkiszedő, úgyhogy sokra nem megyek vele. Egyébként nem is annyira a hullással van a baj, hanem hogy nem lehet felporszívózni.
Ez a porszívófej akkor tényleg hatásos, megéri?
Azért további válaszokat szívesen várok :)
2012. nov. 6. 11:57
9/15 anonim válasza:
nekünk is van ilyen és igen, azt tudja ami a videón van :) 6 macska mellett használjuk és minden tiszta.
10/15 anonim válasza:
Nekem a furminátor nagyon bejött. De szerzek egy olyan porszívó fejet is :)
erről az oldalról jóval olcsóbban lehet venni mint máshol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!