Megérzi a kutya? (többi lent)
Tisztelt Kérdező! Én két esetet tudok leírni.
A felettünk levő lakásban egy fiatalember lakott, többnyire otthon volt, valamilyen otthon végezhető vállalkozással foglalkozott. Volt egy német juhász kutyája. Nem volt zavaró, szinte soha nem hallottuk ugatni, szájkosárral, pórázon vitte sétálni.
A fiatalember súlyos beteg lett, tüdőrákja volt, mikor már gyógyítani nem lehetett, csak fájdalom csillapítózni, hazavihették. Édesanyja és nővére gondozták a lakásában. Édesanyja szerint az orvosok 2 hónap életet jósoltak neki.
Úgy 3 hét múlva egyik éjjel a kutya hatalmas patáliát csapott, aznap éjjel senki nem aludt a házban. Rohangált, vonyított, ugatott, felborogatott székeket; szóval tombolt.
Másnap délelőtt meghalt a fiatalember úgy, hogy semmi nem utalt arra, hogy a jósolt időtartam így le fog rövidülni.
A délszláv háború idején a Kossuth adón délvidéki tudósító mondta, hogy a kutyák kb. akkor vonyítani kezdtek, amikor a magyarországi támaszpontról felszálltak a bombázó repülők. Ez örökre beivódott az emlékezetembe, sajnos akkor még nem volt internetes hangtár (bár úgy tudom most is csak viszonylag rövid ideig őriznek és nem lehet kimásolni), úgyhogy bizonyítani nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!