Aranyos? :D
2012. nov. 21. 19:16
11/17 anonim válasza:
Ezek már borzalmasan túltenyésztett kutyák,szerencsétlenek nyáron nagyon szenvednek.Van a szomszédunkban is,még a nyáron valamelyik nap miközben kint voltam a kertünkben,egyszer csak arra lettem figyelmes,mintha valaki fűrészelne.Mondom,valaki ilyenkor,júliusban minek fűrészel?Akkor látom,hogy a ház előtt sétál el a kutya,miközben majd megfulladt,annak volt ilyen hangja.És már nem ez volt az első mopsz amit azóta így hallottam fuldokolni,nem kap a szerencsétlen levegőt.Komolyan mondom,rossz hallgatni,ez állatkínzás.Aknek lakásban van a kutya,nem tudom nyáron hogy bírja ezt hallgatni éjjel-nappal.
12/17 anonim válasza:
A kutyus aranyos, bár a gazdája stílusa nem a kutyához való! Biztosan sok negatívumot éltél már meg, de hidd el, nem szabad általánosítani!
13/17 anonim válasza:
Egyébként te magyar vagy?!??!?!? :DDDDDDDDDDDD
14/17 anonim válasza:
Inkább az szánalmas, hogy egy vélemény kutatós kérdésnél nem lehet elmondani a VÉLEMÉNYÜNKET, mert valami "kisebbségi komplexusos" idióta mindig belénk köt.
Különben szerintem is minden kutya aranyos. A mopszok különösebben nem tetszenek, csak kb. úgy mint pl. a német juhász, szóval igazából semleges (külsőre).
15/17 anonim válasza:
Nem láttam a videót, de a mopszok szerintem tündérmanó kutyák:)
16/17 anonim válasza:
Szép és aranyos,imádom a mopszokat,nekem is van,de mégegyszer nem vállalnék mopszot.Ahogy valaki írta,írtó sok problémájuk van és a felét kezelni se lehet.Tény,hogy túltenyésztettek csöppet..
17/17 anonim válasza:
nekem is mopszim van!Borisz!cukker :DD
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!