Mi a véleményetek a sima, fekete kutyákról?
Figyelt kérdés
Ha megláttok egyet az utcán, mondjuk sétáltatás közben.2012. nov. 21. 16:22
21/22 Fannybaba8 válasza:
Kedves Kérdező! Ebből látszik hogy te igazán nem vagy nagy állatbarát/kutyabolond.Ha téged zavar az ha egy kutya fekete színnel rendelkezik! Azért ez nem túl jó dolog.Ha egyszer kapnál egy fekete kutyát kidobnád az utcára vagy mi? Mert attól még hogy nem "színesek" attól ők is kutyák....-.- Tudod én az ilyen embereket nem szeretem és a fekete kutyákat sokkal jobban!!!
22/22 anonim válasza:
Két sima fekete kutya nyomódik éppen az oldalamba amíg gépelni próbálok (hiába nagy az ágy, nekünk egy rakáson a legkényelmesebb szerintük....). Az a véleményem, hogy ugyan olyan kutyák, mint a "színesek". Nekem kicsit szebbek, mert az enyémek. :)
Ja és sétáltatás közben sem láttam még olyat aki csak a kutya feketesége miatt viselkedett volna furcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!