Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a sima,...

Mi a véleményetek a sima, fekete kutyákról?

Figyelt kérdés
Ha megláttok egyet az utcán, mondjuk sétáltatás közben.

2012. nov. 21. 16:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én tiszta fekete kiskutyát vettem ki anno menhelyről. Sosem gondolkoztam el azon, hogy szeretem-e vagy sem a fekete kutyákat, azonnal rajta akadt meg a szemem és imádom, a legokosabb kutya, akivel valaha találkoztam (nem elfogultság :)). De tényleg nehéz lefényképezni, főleg, hogy örökmozgó kis hiperaktív és gerjed a fényképezőre :D
2012. nov. 21. 18:02
 12/22 Fannybaba8 ***** válasza:
Szerintem azért kérdezed mert hogy a legtöbb menhelyen lévő, kóbor kutya fekete.Szerintem ez nem rossz ha fekete a kutya.Nekem is 2 fekete kutyám van és úgyan olyanok mint más kutyák csak feketék!!
2012. nov. 21. 18:12
 13/22 anonim ***** válasza:
37%
szeretem a kutyákat. egy fekete is lehet annyira édes mint egy foltos,de a fekete snassz...mondhatni lehetne benne egy kicsivel több spiritusz...ettől fuggetlenul csak a szine miatt nem vinnem menhelyre...
2012. nov. 21. 18:47
 14/22 A kérdező kommentje:

"Egy hófehér vagy egy sötétített üveges fekete luxus kocsiba nagyobb bizalommal?"

Egy hófehér luxuslimuzinba, hófehér öltönyben, hófehér öltönycipővel és arany nyaklánccal. ;)

2012. nov. 21. 19:14
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez a fekete kutyás kutyatápos dolog... "vonzóbbak" a "színes" kutyák. Én nem szeretem őket, de 10/10 ember ezekszerint igen.. D
2012. nov. 21. 19:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha nem lenne arcuk... mintha egy folt lennének, aki csak ott van, nincsen meg a körvonal a fejüknél, a ráncaik sem látszanak.
2012. nov. 21. 19:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a feketét. Sok fekete ruhám van, fekete az autóm, fekete a kutyám... Szerintem szép, erős szín, egyáltalán nem gyászos, inkább mély... Érdekes, én a vörös kutyákat nem szeretem annyira valamiért. Túl rókaszerűek. A fehér meg nem praktikzs, mindig koszos lesz. Pl a hófehér ölebek szeme és feneke környéke mindig el van színeződve, az se jobb szerintem.
2012. nov. 21. 22:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fekete kutyusom van, jövőre lesz 9 éves. Lehet, hogy pont emiatt, de imádom a fekete kutyákat. A menhelyen, ahol önkénteskedem, valahogy mindig a feketék lesznek a kedvenceim. Szerintem gyönyörűek!
2012. nov. 22. 08:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

fekete kutyám van...

imádom a fekete kutyákat, ahogy a többi kutyát is, színtől függetlenül!

a feketével csak annyi a "baj" hogy nem látom meg a sötétben :))) de megoldottam, vettem neki világítós nyakörvet, most már a köd sem akadály :D

2012. nov. 22. 10:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a fekete kutyákat. De mondjuk a fekete színt úgy általában szeretem, sok feketét hordok, meg sötétkéket. Szerintem aki alapból nem szereti a fekete színt annak nem tetszik kutyában sem.

Én direkt fekete kutyust szerettem volna, de végül barna-fehér foltos lett, mert mint tudjuk, kutyát nem kinézet alapján választunk.

Egyébként szerintem sokkal szebb egy egyszínű fekete, mint némelyik keverék, akiben épp csak hupilila szín nincs. Persze van akinek meg pont ezek tetszenek, szerintem nem lehet általánosítani.

Persze nyilván a menhelyes nő statisztikákkal dolgozik. De ha jól tudom a nagytestű fekte kutyákra mondta, h nem igazán találnak gazdára.

2012. nov. 22. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!