Ezért megy a hasa? (többi lent)
Szia,
kever a kajajahoz fott rizst, az megfogja a szekletet (jol szet kell fozni). Ajanlom tovabba, hogy mindig legyen otthon, keznel Bolus Adstringens, amit emberi patikaban veny nelkul is megkapsz - ez szinten szekletfogo.
Sajnos, a tapvaltas ezzel jar. Hozza fog szokni a gyomra, de nem tesz jot nekik, hogyha sokaig megy a hasuk. A fenti modszerekkel siman tudsz a Kutyusodnak segiteni :)
Jobbulast Neki :)
Szia,
rizst erzes szerint adagold. Ha egy leveskockaval felfozod, eleg izes lesz ahhoz, hogy joizuen megegye. En felesben szoktam keverni (igaz, en felaztatva adom a tapot a kutyanak, tehat valojaban a tap mennyisege nincs fele sem ilyenkor a kajanak).
A gyogyszert pedig ugy adom, hogy reggel es este 1-1, attol fuggoen, hogy mennyire hig a szeklet. Ha nagyon, akkor siman, ha mar osszeall, csak meg lagy, akkor mar max egy felet adok, nehogy szorulasa legyen.
Emellett ilyen esos, nyalkas idoben midnig szamithatsz a hasmenesre - sajnos :(
Oke, nem irtam le vilagosna, miert mondtam.
Budapesten lakom es hala az tobbezer trehany kutyasnak, itt kb minden kutyafuttato es egyeb zold terulet tele van kutyapiszokkal. Ez esos idoben gyonyoruen belemosodik a foldbe -> ezt a kutyak siman szaglasas utan az orrukrol lenyaljak. Siman megy csak azert egy kutyanak a hasa, mert mas idiota nem figyel a kornyezetere. Es a tapasztalat az, hogy esos ido kornyeken jon ez elo, akkor viszont altalaban eleg sok kutyanal.
Ami pedig az rovoshoz vinnit illeti, teljesen egyetertek, bar nem vagyok hajlando minden kis hasmenessel orvoshoz rohangalni. Eppen eleg kutyaval foglalkoztam mar ahhoz (es eppen eleg ilyen szitura mondta az orvos is, hogy nincs baja, rizs es Bolus), hogy ne koltsek foloslegesen alkalmankent 5-8 ezer forintokat egy-egy vizsgalatra es injekciora.
Abban azonban teljesen igaza van a masik valaszolonak, hogy ha ez nem mulik, nem rendezodik, akkor el kell vinni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!