Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » BARF-osok! Válaszolnátok pár...

BARF-osok! Válaszolnátok pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Csak most ismerkedem a BARF etetéssel de nagyon szimpatikus. Az érdekelne hogy ti mikor álltatok át nyers táplálékra? Mennyi idős volt a kutya? Előtte mit evett?

Árban hogy jöttök ki? Teszem azt ha egy 30 kilós kutyát etetnék Bart Care-al annál ahhoz képest milyen árfekvésben van 1 havi etetés?

És ami még nagyon érdekelne hogy mik a látható jelei hogy a kutya BARF-on él? Szép a szőre? Szájszaga van? És úgy általában mik a tapasztalataitok?

Ha válaszolnátok azt nagyon megköszönném !:)

2012. nov. 19. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Sok mindetől függ az árfekvés.. Leginkább azon hogy mennyiért veszel húst milyen húst veszel stb.. Én 3hete keresek rendes húst. 300ft körül meg nem találtam olyat amit adnék a kutyának csak farhátat.. Azzal meg az a bajom hogy folyamatos etetésre túl csontos szerintem..

Úgy tudom hogy a kutya test szaga is megváltozhat minimálisan.(elvben azt írják hogy kicsit vad szaga lehet tőle)

2012. nov. 19. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Brit Care táppal etettem nagytestű növendék bullmasztiff kutyusomat. Kb. 2 hónapba telt, mire felkutattam az olcsó húsforrásokat.

Nagyjából 14 hónapos volt, amikor átálltunk BARF étrendre és így összességében olcsóbbra jövök ki, mintha Brit Care-rel etetném, pedig az sem volt vészes.

A kutyám szőre gyönyörű, kevés a kakija, nincs se szájszaga, se kutyaszaga, sokkal energikusabb, semmi pénzért nem etetném már táppal :)

Igaz én nem teljesen a klasszikus BARF módszerrel etetek, mert minden nap kap egy kis tejterméket :)

Ha Székesfehérvár-Érd-Budapest esetleg Tata vonzáskörzetében laksz, tudok neked segíteni olcsó húsforrásban :)

2012. nov. 19. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia

Én elég régen etetek BARF-al. Az utolsó 2 alomnyi kölyköt már így neveltem fel.

Mi tanyán élünk szóval a hús kilőve (szó szerint :D )

Hát nálunk a széklet jóval kevesebb, eltűnt a kutyaszag, fehérebbek a fogak. A kölyköknél már nincsenek növekedési problémák... régen mindig küzdöttünk a lábállással, csonthártya gyulladással és hasonlókkal. Na ez teljesen elmúlt, nagyon stabil a növekedési ütem, sehol egy tehén állás vagy franciázás a növekedés alatt.

Olvass alaposan utána, nekem az elején gondot okozott, hogy megfelelően összeállítsam az étrendet de ma már elég jól beleszoktunk.

2012. nov. 19. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Jah még valami... Azelőtt kedvezményünk volt az állatorvosnál, már féláron számolt nekünk vizsgálati díjat, mert tutira minden hónapban volt vmi, amiért mennünk kellett :S

Most makk egészséges :)

2012. nov. 19. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Alexandra ! Nagyon kedves vagy de Szeged környéki vagyok:s

2012. nov. 19. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Oks :)

Érdemes felkeresned a közelben levő feldolgozó üzemeket!

2012. nov. 19. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom merre laksz, de Gazdagréten XI. ker. nyílt nemrégen egy állateledel ott elég olcsó és nagyon jó húst lehet kapni.
2012. nov. 19. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:
ja most látom írtad szeged környéke akkor messze van amit én írtam ...
2012. nov. 19. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
valaki kérdezte, Tűzkő utcában van Gazdagréten
2012. nov. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!