Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az én yorkiemnak nem áll fel...

Az én yorkiemnak nem áll fel a füle, és most vemhes, lehet hogy a gyerekeinek fel fognak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 17:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az orvosnak a számát nem tudom,és oda csak hétfőn tudom vinni.Nem kamukérdés
2009. aug. 15. 17:32
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudod a saját állatorvosod számát? Fura... Szerintem minden normális embernek benne van a mobiljában az állatorvosa száma.

Ha nem kamu, akkor meg tényleg ennyi hülye yorkie gazdi van. Nem csoda ha mindegyik szaporít.

2009. aug. 15. 17:35
 13/20 A kérdező kommentje:
nem,nem tudom a számát.És nem szaporítok.
2009. aug. 15. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Hát akkor k*rva jó gazdi vagy.

Dehogynem szaporítasz akárhogy is nyugtatod magad.

2009. aug. 15. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szaporítasz, pont. Ez nem kérdés, viszont teendőid vannak. Elsőként mondjuk keresd ki az orvos számát, és hívd fel, legkésőbb pedig hétfőn hívd ki a kutyusodhoz. (én ilyenkor már őt nem cipelném..) Beszélj vele az ellésről, arról, hogy mire lesz szükséged, hogy hogyan segíthetsz a kutyusnak, milyen körülményeket kell teremtened neki és a kölyköknek.

És ha már pénz, akkor én inkább azt számolgatnám, hogy mennyiből tudod majd megoldani a kicsik 6-8 hetig tartó ellátását, oltásokat, féregtelenítést, anyakutyának szoptatós tápot satöbbi. Utána jöhet a többi...

2009. aug. 15. 17:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 8-10 hétig, mert 6 hetesen nem adunk oda kutyát.
2009. aug. 15. 17:54
 17/20 A kérdező kommentje:
Tudom mik kellenek a kicsiknek,már többször is voltunk orvosnál.És a kutyákat 8 hetesen fogom odaadni,2 oltással,féregtelenítéssel.
2009. aug. 15. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Felraknál egy képet a kutyádról?
2009. aug. 15. 21:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek szépen, olvasd el:

[link]

Azért, mert egyszer elletsz, attól még ugyanúgy szaporító vagy. Nem az elletések száma számít, hanem maga a tény, amit csinálsz.

A kölyköket ingyen adnám örökbe, maximum az oltások és a féreghajtás árát kérném el. Örökbe fogadási szerződéssel (tulajdonos neve, lakcíme, telefonszáma), ivartalanítási kötelezettséggel. A kutya nem kereskedelmi cikk, hanem egy érző lény!

Itt van egy másik yorkie gazdi, kérlek, olvasd el a kérdést, a válaszokat (különösen a hosszú választ), és azt, hogy az a gazdi milyen okosan rájött, miért nem jó, amit csinált!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__363963-yorkim..

2009. aug. 15. 22:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Induljunk ki abból hogy már félig ott vannak a kicsik. Az árát olyan hat hetes korukban nézd meg az expresszen akkor mennyi és már meg is hirdetheted hogy mire nyolc hetesek lesznek esetleg lesz már gazdájuk. De általában mindenkinek azonnal kell, csak ne add oda hamarabb had szopizhasanak és tudjanak erősödni. A fülüket pedig 5-6 hetesen fel kell kötni. Leukoplasztal vagy hasonlóval. Először a két fülecskét külön körbetekered mint egy gyűrű lenne rajta csak ne legyen szoros majd középen egy másik vékony csíkkal összefogod középre a fülüket kb 2 ujjnyi távolságra. Két napot rajta van leveszed a füle vége felé masszírozod kicsit egy nap pihi majd újra felkötöd és ismételed míg nem áll fel a fülük. Magától jó ha tízből egy kutyának feláll a füle. Nem törzskönyv kérdése hanem a tenyésztő törődése.
2009. aug. 30. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!