Az én yorkiemnak nem áll fel a füle, és most vemhes, lehet hogy a gyerekeinek fel fognak?
Nem tudod a saját állatorvosod számát? Fura... Szerintem minden normális embernek benne van a mobiljában az állatorvosa száma.
Ha nem kamu, akkor meg tényleg ennyi hülye yorkie gazdi van. Nem csoda ha mindegyik szaporít.
Hát akkor k*rva jó gazdi vagy.
Dehogynem szaporítasz akárhogy is nyugtatod magad.
Szaporítasz, pont. Ez nem kérdés, viszont teendőid vannak. Elsőként mondjuk keresd ki az orvos számát, és hívd fel, legkésőbb pedig hétfőn hívd ki a kutyusodhoz. (én ilyenkor már őt nem cipelném..) Beszélj vele az ellésről, arról, hogy mire lesz szükséged, hogy hogyan segíthetsz a kutyusnak, milyen körülményeket kell teremtened neki és a kölyköknek.
És ha már pénz, akkor én inkább azt számolgatnám, hogy mennyiből tudod majd megoldani a kicsik 6-8 hetig tartó ellátását, oltásokat, féregtelenítést, anyakutyának szoptatós tápot satöbbi. Utána jöhet a többi...
Kérlek szépen, olvasd el:
Azért, mert egyszer elletsz, attól még ugyanúgy szaporító vagy. Nem az elletések száma számít, hanem maga a tény, amit csinálsz.
A kölyköket ingyen adnám örökbe, maximum az oltások és a féreghajtás árát kérném el. Örökbe fogadási szerződéssel (tulajdonos neve, lakcíme, telefonszáma), ivartalanítási kötelezettséggel. A kutya nem kereskedelmi cikk, hanem egy érző lény!
Itt van egy másik yorkie gazdi, kérlek, olvasd el a kérdést, a válaszokat (különösen a hosszú választ), és azt, hogy az a gazdi milyen okosan rájött, miért nem jó, amit csinált!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__363963-yorkim..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!