Feljelenthetnek? Egy kutya már többször is bejött a kertembe, egyszer már a lakásba is! Egyszer jól eltángáltam, mert már elegem van belőle.
Figyelt kérdés
Nincs kutyám,nem szeretem őket,féle tőlük.2012. nov. 18. 17:38
11/14 anonim válasza:
Mivel gondolom husky vagy malamut igen esélyes hogy elveszett, próbálj kiragasztani hirdetéseket, és a Chip igen.
Visszatérve a tanításra, ráadásul pont egy szelíd fajtát kaptál ki ami aztán nem fog megharapni, max szétásni a kertet, de azt nagyon :D
12/14 anonim válasza:
Majd megy veled lovagolni is! :) Nem fogják megrúgni a lovak, mert ezekszerint nem zaklatja őket. Normális kutya tiszteletben tart egy 600 kilós állatot.
13/14 anonim válasza:
Nincs kerítésed, hogy csak úgy ki-be járkál a kutya?
14/14 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy átugorja a kerítésed. Nem olvastam elég figyelmesen. Hát, valamiért "szerelmes" beléd ez a kutya! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!