Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusom túl barátságos....

A kutyusom túl barátságos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából nem is lenne baj, hogy barátságos, de már egyszer ellopták (visszaszereztük) Persze nem azt szeretném, hogy mindenkit megharapjon, csak ne csóválja a farkát minden idegennek. Ónémet juhász egyébként.
2009. aug. 15. 15:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Honnan tudod, hogy milyen körökben mozgok? :D És verés meg a negatív mererősítés között van egy KIS különbség... Persze sok versenyt megnyerhetnek a kutyáid, csak az a különbség, hogy akit nem vernek az boldogan csinálja! A téid meg azért, hogy nehogy kikapjon... Ez szánalmas... Ha téged csak az érdekel, hogy nyerjenek meg kinyírjanak mindenkit...
2009. aug. 15. 15:38
 12/25 anonim ***** válasza:
14%
Az én kutyáimban versenyszellem él és nem a kis plusz falatért csinálják.Én sosem ütöttem meg kutyámat sosem bántatom( más csibészelte).És nem félelmében támad mert ha mellette vagyok nem támad csak vezény szóra.
2009. aug. 15. 15:42
 13/25 anonim válasza:
58%

Nekünk is ónémetjuhász szuka kutyánk van és teljesen barátságos. 4éves azthiszem és mindenkire szinte ráugrik meg mindenkivel játszani akar. 2éves korába mi is reménykedtünk hogy még csak kölök és elmúlik de idegeneket mindig megugrálja minket már szinte sose :D

Szerintem fontos hogy a kutyának legyen egy falka főnök szerűsége , ha rosszat csinál a kutya akkor lekell szindi ( az orrára kell kicsit paskolni )

Nálunk ez naggyábol bevált embereket nemigazán szokott ugatni inkább macskákat,kutyákat és a verebeket ugatja de azokat piszkosul :-)

2009. aug. 15. 15:43
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
Az nem csibészelés fogd már fel.
2009. aug. 15. 15:44
 15/25 anonim ***** válasza:
15%
Persze egy kutyát nemszabad bántani én is tudom most leszegy Bullterierem mint házi kedvenc ő csak alap dolgokra kell tanitva nem versenyre.De mégegyszer egy rendőrségi kutyának a napja nem abból ál mint a ti kutyáitoknak hogy kapják a finom kajákat és az ágyban alszanak hanem ezek a kutyák a szolgálatra vannak képezve nem haszontalan diszjutyának a barátnők előt.
2009. aug. 15. 15:45
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj, amit ti csináltatok az lehet, hogy nyerőgéppé tette a kutyád, de azt nem csibészelésnek hívják! A csibészelés az amikor a kutya meg a gazda elmegy a kutyaiskolába és ott megismerkeednek egy emberrel aki játszik a kutyával, majd fokozatosan rászoktatja a karra. Mindeközben a gazda VÉGIG erősen a kutya mögött áll és támogatja... Amúgy meg a kis falatka amit említessz a jutalom, szegény kutyádnak elég sivár élete lehet, hogy nem kap jutalamat. A meg már kiképzett kutyák boldogan csinálnak minden jutalom nélkül is... Az kutyám például egyszer nem tudott enni egy hétig betegség miatt, de érdekes módon ugyanúgy szeretett, és ugyanúgy megcsinálta amit kértem tőle... Pedig érdekes módon sosem verettem meg senkivel...
2009. aug. 15. 15:47
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
Előző vagyok. Ja és mindhárom kutyám kennelben lakik, sosem aludtak, és nem is fognak ágyban, az úr én vagyok, sosem nassolnak, és mindig az van amit én akarok, sajnállak, haneked ez csak veréssel sikerül... A rendőrkutyákat, meg pont azért nem szabad megverni, mert nekik éles helyzetben is megbízhatóan kell viselkedni, ez pedig egy vert kutyától nem várható el. Az csak egy gyilkológép... És elég sokszor megbüntettem a kutyáim. Igen meghúztam a fülét, vagy kapott a fenekére... Csak ez nemv erés...
2009. aug. 15. 15:50
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
És persze nem díszkutyák. Munkakutyák akik versenyeznek, csak nem a mára eléggé elrontott német juhászok közül valók hanem más pásztorkutyák.
2009. aug. 15. 15:52
 19/25 anonim ***** válasza:
15%
Honnan tudod h rendőrségi kutyákat nem vernek? attól mert nem teszik közzé és a legnagyobb titokban csinálják az nem jelent semmit.
2009. aug. 15. 15:55
 20/25 anonim ***** válasza:
89%
Jó mindenféle kutyát megverhetnek, az nem attól függ hogy milyen munkája van a kutyának, csak hogy az embernek van-e esze vagy nem... Azt tudom, hogy a kutyákat nem ilyen módszerrel képzik ki és kész, aki így csinálja, az biztos, hogy nem a kutyaiskolában, hanem sunyiban. rendőrségen a kutyakiképzés nem abból áll, hogy sorbaállnak és közlik a tanmenet: a kutyát megverjük. Az más, hogy te otthon mit csinálsz vele...
2009. aug. 15. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!