Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel, menyit, hogyan etessek?

Mivel, menyit, hogyan etessek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni majd egy ír farkast, de mindenhol azt írják, hogy nem mindegy, hogy mivel etetem,Ne legyen túl sok sok fehérje, de kevés se legyen. A táp márkája sem mindegy én mondjuk az acana puppy large breed-re gondoltam, de nem tudom,hogy jó e neki.Sosem volt ilyen nagy kutyám ezért nem tudom, hogy mivel és és mennyit kell etetni.Még az érdekel, hogy kb. mennyit eszik egy ilyen kutya?
2012. nov. 18. 07:09
 1/3 Fannybaba8 ***** válasza:
Én Royal Canint és a Eukanuba tápokat ajánlom!!! Mivel nagytestű ezért elég sokat eszik.Mint egy dog napi 1 kg körül
2012. nov. 18. 09:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindegyik tele van gabonával és kukoricával ami nem hiszem, hogy annyira jót tenne egy ilyen kényes fajtának
2012. nov. 18. 10:08
 3/3 S.Money ***** válasza:
Szia! Szerintem egy tenyésztőt kérdezz meg. Éppen tegnap volt a TV-ben (Ebugatta c. műsor) róluk egy kis ismertető, ahol azt mondták, hogy a táplálására kell nagyon figyelni, főleg kölyökkorban. Napi kétszer etetik s kb. annyit eszik mint egy német juhász, annak ellenére hogy a legnagyobb kutyafajta.
2012. nov. 18. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!