Hányszor etessek egy 11 hónapos kutyát naponta?
Reggel és este adok neki enni.
Eddig úgy csináltam, hogy reggel felkeltem levittem pisi kakira feljöttünk reggelizett és a kövi kaját úgy kapta, hogy olyan 6 fele vacsorázott és 7 körül lementem vele 8ig 9ig.Csak most elkezdtem neki adni zöldkagylót és úgy adom neki a vacsorát, hogy az utorsó séta után eszik hogy ne kakilja ki egyből a zöldkagylót! De gondolkoztam rajta, hogy mostmár lehet elég lenne naponta 1x adni neki enni! Labradorrol van szó aki augusztus 18.án lesz 1éves!
Még egy kérdés: Van értelme a heti egyszeri koplaló napnak?
A zöldkagylót nem fogja kikakilni.
Akár egész életén keresztül etetheted napi kétszer. Ez már a te döntésed.
Koplaló nap akkor kell, ha válogatós a kutya. A megfelelően etetett kutya a következő evésre kellően éhes lesz.
A kutya nem azt kakilja ki, amit előtte 1 órával megevett :) Nekik sem ilyen gyors az emésztésük.
Én pl. mindig séta előtt adom a zöldkagylót és séta után a tápot, napi 2x etetek, 1 éves múlt a kutyám és ezen nem is szeretnék változtatni a gyomorcsavarodás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!