Hogyan tanítsam meg a kutyámat pitizni és a szégyeld magad-ra?
Sajnos az első két hozzászóló úgy látom nem ismeri a fanatikusan munkamániás kutyákat... Érdekes módon egyátalán nem néznek cirkuszi bolondnak...
A szégyelld magad-ot ki kell kísérletezned. Nekem az egyik kutyámnak véletlenül ráfújtam az orrá, akkor ezt csinálta. Amikor erre rájöttem, párszor refújtam, aztán megdicsértem és már tudja is! A másik kutyának egy ragasztószalagot raktam a pofájára. NEM KÖRBE! Csak ott lógott, és ő egyből leszedte... Így tanulta meg.
A pitizést meg úgy tanítsd meg, hogy ültesd le a kutyát fal elé és vidd a kaját a feje fölé, de ügyelj, hogy ülve maradjon. Itt más módszert nem ismerek.
Hát én nem értem, az embereknek mi bajuk van azzalé, ha a kutya okos....
Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy a kutya "cirkuszi bohóc" lesz.
Ha a kutyád megtanítod rá, figyeld meg, élvezni fogja, amit csinál. És ha sok időt vezs igénybe, legalább törődsz a kutyáddal.
Az előttem szólók ( a kivételek tudják magukról..) nem értenek hozzá. Ha szerinted ez hülyeség, akkor hülyeség. Senki nem kíváncsi rád. Ennyi.
Én is azt a módszert tudom,m miszerint a falhoz állítod. Énis így próbálom most a kutyám pitiztetni,de ő csak felugrik... Nem maraf ülve. De a sok próbálkozásnak hátha meglesz az eredménye.
A szégelyd magad!at én úhygy tanítottam meg, hogy ragtapaszt tettem az orrára úgy, hogy le tudja szedni, és amíg szedte mindig mondtam a vezényszót..
:D
:-) a pitizés már megy, végülis mögé álltam és jutifalatot a feje felé húzva sikerült megtanulni elég hamar. Néha még Ő is felugrál de egyre ritkábban:-)
szégyeld magad-ot kipróbálom ragtapasszal, kíváncsi vagyok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!