Mennyi kaját adjak egy 7 hetes yorkinak?
ebből tudod mi a tápanyag neki? Semmi!
Párizsiból és konzervből nem tud megélni főleg hogy ilyen silány minőségű konzervnek 80-90%-a csak víz többi ipari hulladék minőségű hús.
Adj neki beáztatott száraztápot juniort,de ne pedigreet meg chappyt meg ilyen multikban kapható tápot hanem prémium illetve szuperprémium tápból.
A párizsi és a Pedigree sz*rt sem érnek. De most komolyan. Egyiket se adj neki! Párizsit használhatod esetleg jutalomfalatnak.
A táp amit adsz neki, az jó, ha apró szemű. Tehát ha kimondottan a kistestű kutyáknak valót veszed. Kicsit beáztathatod meleg vízbe( ne forróba!), vársz pár percet és adhatod is. A csomagoláson pedig rajta van, hogy mennyit kell belőle adni. Azt tartsd be!
Én a kis kutyámnak vettem a kutya eledel boltba nyers nyúltüdő csirke nyesedék,máj,stb. Ezt felforraltam és utána apró kockára össze vágtam neki és és kevés főt rizs,vagy zöldséggel össze kevertem,
A zöldséget úgy csinálom meg neki még most is,hogy ami a s.répáról,petrezselyem ,zeller,burgonya,karalábé . zöldségeket meg mosom és letisztítom és külsejét a hulladékát amit elég sok. Megfőzöm és bot mixerrel péppé mixerem és ezt teszem a rizsre és a kockára vágott szín húsit. Nincs az a táp amivel ezt űberelni lehet.
A kiskutyám most karácsonykor lesz 18 éves Íme egy kép 1 hete készült róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!