Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi kaját adjak egy 7...

Mennyi kaját adjak egy 7 hetes yorkinak?

Figyelt kérdés
Párizsit és pedigree junior konzervet szoktam neki adni ,de sztem túl sok amit adok ,mert kajálás végére olyan mint egy hordó. 1 nap 3x kap ,de a pedigré juniorból kb. hány szemet adjak?
2012. nov. 16. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
10 deka ételnél ne hagyj többet.Nem baj ha kicsit éhes marad.Inkább mint túl etesd.
2012. nov. 16. 19:37
 2/12 anonim ***** válasza:

ebből tudod mi a tápanyag neki? Semmi!

Párizsiból és konzervből nem tud megélni főleg hogy ilyen silány minőségű konzervnek 80-90%-a csak víz többi ipari hulladék minőségű hús.

Adj neki beáztatott száraztápot juniort,de ne pedigreet meg chappyt meg ilyen multikban kapható tápot hanem prémium illetve szuperprémium tápból.

2012. nov. 16. 19:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Royal táp van neki. Vízbe rakjam be előtte?
2012. nov. 16. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
ahha vízbe áztasd be neki picit,hogy puha legyen. Etetési útmutató ott a hátulján.
2012. nov. 16. 19:43
 5/12 A kérdező kommentje:
ahol vettem ott óriás tápok vannak és zacsiba adják.. kb mennyi legyen az a mennyiség amit adok 40dkg kutyunak nem sok a 10dkg?
2012. nov. 16. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Amikkel etetsz, az nagyon nem jó a kutyának...:( Tudom, hogy a Pedigee-t úgy reklámozzák, mint valami szuper jó tápot. De nem az. Olyan reklám ez, mint a márkás hosszabbító szempillaspirál. Semmivel sem lesz hosszabb a szempillád, viszont rohadt drága. A kutyád amúgy is keveset eszik, ezért az is jó lenne, ha főznétek neki. Ha jól kiszámolod, anyagilag sokkal megterhelőbb a pedigré. De ha főzni nem akarsz, akkor valami prémium táppal kellene próbálkoznod. Ami jó, de nem a legdrágább, az a Brit Care például. 9 ezer ft körül van, de neked olyan apró a kutyád, hogy ez a táp több hónapra elegendő. És ha kiszámolod, akkor pedigré(pláne a konzerv) tart 1-2 napig, és még a legkisebb konzerv is 300ft körüli. Na most ha ezt egy hónapra kiszámolod, akkor napi egy konzerv az egy hónapba kb 6 ezer ft lenne. A 9 ezres táp(ami 12 kg) akár fél évig is elég lehet.
2012. nov. 16. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Közben írtad, hogy royal táppal is etetsz, úgyhogy akkor maradj inkább csak annál, és a párizsit meg pedigrét hanyagold.
2012. nov. 16. 19:47
 8/12 A kérdező kommentje:
napi 1 konzervet nem eszik meg.. az rengeteg lenne :)
2012. nov. 16. 19:48
 9/12 Csivibaba ***** válasza:

A párizsi és a Pedigree sz*rt sem érnek. De most komolyan. Egyiket se adj neki! Párizsit használhatod esetleg jutalomfalatnak.

A táp amit adsz neki, az jó, ha apró szemű. Tehát ha kimondottan a kistestű kutyáknak valót veszed. Kicsit beáztathatod meleg vízbe( ne forróba!), vársz pár percet és adhatod is. A csomagoláson pedig rajta van, hogy mennyit kell belőle adni. Azt tartsd be!

2012. nov. 16. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a kis kutyámnak vettem a kutya eledel boltba nyers nyúltüdő csirke nyesedék,máj,stb. Ezt felforraltam és utána apró kockára össze vágtam neki és és kevés főt rizs,vagy zöldséggel össze kevertem,

A zöldséget úgy csinálom meg neki még most is,hogy ami a s.répáról,petrezselyem ,zeller,burgonya,karalábé . zöldségeket meg mosom és letisztítom és külsejét a hulladékát amit elég sok. Megfőzöm és bot mixerrel péppé mixerem és ezt teszem a rizsre és a kockára vágott szín húsit. Nincs az a táp amivel ezt űberelni lehet.

A kiskutyám most karácsonykor lesz 18 éves Íme egy kép 1 hete készült róla.

[link]

2012. nov. 16. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!