Van valami okos ötletetek kutyák összeszoktatására?
Kutyaiskola és terápiás szocializálás..
Az a baj hogy egyikőtők se "falkavezér" és a kutyáknak meg el kell dönteni hogy ki legyen az ha te se meg a barátnőd se az. Népszigeti vagy Cerberos. Ha komolyan gondoljátok. Bár megnézhettek 1-1 olcsóbb sulit is de lehet csak pénzkidobás.
Hát elkezdhettek velük egyesével foglalkozni. Cerberos oldalán van szó a falkavezérségről elég hosszasan és jól azt olvassátok el. Ha séta közben nincs velük baj akkor vigyétek őket gyakran sétálni hogy szokják egymást.
De nem 5perc lesz. Ha szerencsétek van akkor 2-3hónap úgy hogy nem vesztek igénybe külső segítséget.
a 2. helyér nem igazán van harc.. Vagy ha van akkor a fönök azt egy szóval leállítja..
Szerinted milyen sikeres lenne egy falka ahol a tagok verekedéssel döntenék el hogy kinek hol a helye ? sántán, vagy félig vakon nehezen tudnának vadászni :)
A párom falkavezér lehetne, tőle tart a kutyája, mégis hiába szól rá, akkor befejezi, de aztán megismétlődik. Hozzáteszem 2 nagyon nehéz eset kutyáról van szó. Egyik akaratosabb, makacsabb, mint a másik. Most azt akarjuk csinálni, hogy szájkosárral összeengedjük őket, aztán rendezzék le egymás között. Előbb-utóbb csak megunják.
Diesel: a falkavezér pdf fájlt nem tudtam letölteni a Cerberos oldalról, hibát jelzett. Néztem az árakat a szocializációnál, 2 ezer/alk, gondolom kutyánként, az 4 ezer. Húzós, mert gondolom menjünk heti kétszer több héten keresztül stb. Az nem fog menni. Ha lesz változás a kutyák között mindenképp megosztom az élményem veletek.
Hát akkor gyüjtögessetek rá :/ Meg menyetek kérdezzétek meg . Van akció a 2. kutyából úgy tudom.
Az összengedős mókából meg nem lesz semmi jó. Nem unják meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!