Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 14 éves kutyám folyton játszik...

14 éves kutyám folyton játszik, ugrál, tele van energiával, szerintetek sokáig élhet még?

Figyelt kérdés
Konkrétan sokszor már alíg bírom energiával,főleg amikor fáradtan hazajövök a melóból...de nagyon örülök neki,mert szinte a fél életemet vele töltöttem,már 14 éves,és nagyon szeretném,ha még élne sokáig...
2012. nov. 15. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy keverék kutya simán élhet 18, akár (ritka esetben) 20 évig is!

Az én nénikémnek is 18 évig élt a kutyája.

2012. nov. 15. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ha egészséges,akkor még 4-6 évet élhet szerintem!
2012. nov. 15. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Van esély rá, hogy él még pár évet, de ne éld bele magad. Ebben a korban könnyen történhet olyan dolog, ami végzetes lehet.
2012. nov. 15. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,bízom benne,hogy még sokáig bírja,mert nagyon aranyos állat. Igen,keverék,közepes termetű.Nagyon jó erőben van,mindig várja a sétát,és a labdázást.Éjszakára a lakásban alszik,néha a nappaliban a kanapén,néha pedig az ágyamban.Ott is mindig rendetlenkedik,széttúrja a paplant,de nem szólok rá,mert örülök,hogy boldog,és egészséges. :)
2012. nov. 16. 07:15
 5/7 guc24 válasza:

Szia! Én is hasonló cipőben járok.Nekem is keverék kutyim van fekete németjuhász és husky, kb 12 éves.

Nagyon szeretem és félek, hogy vége lesz.

Ő is nagyon aktív, családi házban lakunk.Van egy társa ő kb fele annyi idős, de sztem ő is motiválja.

Néha beszokott pisilni maga alá, észrevettem. nem tudom mért van, nem érzi talán?!Meg már lassabban eszik. valaki tud vmi jó táplálék kieg. idősebb kutyiknak?

2012. nov. 16. 10:52
 6/7 anonim válasza:
Az en keverek kutyam 15 evig elt. Majdnem halalaig nagyon nagyon aktiv, energikus volt. Ugy vettem eszre a keverekek tenyleg valamivel szivosabbak (persze tisztelet a kiveteleknek)
2012. nov. 16. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:

5, a te kutyusodnak biztos valami vesebaja lehet,hogy időnként bepisil.Van macskátok? Mert ha igen,lehet,hogy lopkodja a macskakaját,és attól van a baj,mert abban vízhajtó anyag van! Ha nem,akkor meg va

lószínű csak időskori problémák,az állatorvost kérdezd meg,hogy van-e valami tablettája erre a bajra! Szerintem biztos van.

6,sajnos előfordulhat,hogy az én kutyusom is hírtelen meghal,de bízom benne,hogy még sokáig bírja!

2012. nov. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!