14 éves kutyám folyton játszik, ugrál, tele van energiával, szerintetek sokáig élhet még?
Egy keverék kutya simán élhet 18, akár (ritka esetben) 20 évig is!
Az én nénikémnek is 18 évig élt a kutyája.
Szia! Én is hasonló cipőben járok.Nekem is keverék kutyim van fekete németjuhász és husky, kb 12 éves.
Nagyon szeretem és félek, hogy vége lesz.
Ő is nagyon aktív, családi házban lakunk.Van egy társa ő kb fele annyi idős, de sztem ő is motiválja.
Néha beszokott pisilni maga alá, észrevettem. nem tudom mért van, nem érzi talán?!Meg már lassabban eszik. valaki tud vmi jó táplálék kieg. idősebb kutyiknak?
5, a te kutyusodnak biztos valami vesebaja lehet,hogy időnként bepisil.Van macskátok? Mert ha igen,lehet,hogy lopkodja a macskakaját,és attól van a baj,mert abban vízhajtó anyag van! Ha nem,akkor meg va
lószínű csak időskori problémák,az állatorvost kérdezd meg,hogy van-e valami tablettája erre a bajra! Szerintem biztos van.
6,sajnos előfordulhat,hogy az én kutyusom is hírtelen meghal,de bízom benne,hogy még sokáig bírja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!