Mire számíthatok, fogja bántani a kutya a babámat?
A kuvasz kutya szereti a gyerekeket. Nekünk mikor az uncsim kicsi volt, folyton lovagolt a hátán. Természetesen úgy, hogy ott voltunk mellette.
Ha azokat a dolgokat megcsinálod amiket mondtak, nem lesz gond. A kutya is okos állat.
Hát nincs gyerekem, viszont van három kutyám. Nem gondolnám az embert felette levőnek. Főleg, hogy adott esetbe a kutya sokkal tehetetlenebb... És persze akkor meg lehet ölni, ha a gyerek fontosabb, miközbe előtte felnevelegettétek... Nem tudom mit kell azt a gyereket így félteni, bezárjátok és kész ha olyan, ismerkedhet még száz másik kutyával... Egyébkéntis tapasztalatom, hogy anyukák elvárják, hogy a gyereküket mindenki imádja, és megfogdossák a kutyáim, még mielőtt szólhatnék, hogy nem kéne... Aztán sírás lesz a vége, és nem én tehetek róla, mert szóltam volna, hogy ne...
Csak már unom, hogy sok felelőlten gazda megveszi a cuki, vagy az imponáló kutyát, aztán az első problémánál kidobják... Csak itt a kutyások sem menek szólni, mert azt hiszik egy gyerek fontosabb. Szerintem mindenkinek az élete ugyanannyit ér, főleg, hogy a gyereked semmi nem fenyegeti. Ha lesz is gyerekem, az élete nem nem fog többetérni más szeretteim életénél, persze nem a kutya lesz a rangsor tetején, de neki is ugyanúgy joga van élni...
Hát bizony kutyás és kutyás között ég és föld a különbség... :P
Én biztos nem elaltatáson törném a fejem, hanem elajándékozáson... Lehet, h tart egy pár hónapig, de biztos talál gadást
Jézusom most minek kell ezen csámcsogni???????
Írta már a kérdező,hogy nem lesz elaltatva a kutya!Ennyire debilek vagytok,hogy nem látjátok??????
Egy nagymamának ez a dolga,hogy féltse az egy szem unokáját!Ha azt írta volna a kérdező,hogy a nagyi a kutyát többre tartja min az unokát akkor az lenne a bajotok!A kérdésre válaszoljatok ha nem megy le lehet iratkozni az oldalról!!!!!!!!
EQ szinted a béka segge alatt van. XD Azért nem érted meg ezeket az embereket.
Az előzőnek is. XP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!