Hogyan zárjam be a kutyákat, ha nincsenek betanítva és a közeledésemre inkább elszaladnak?
Figyelt kérdés
Van erre valami praktika, esetleg kutyakiegészítő? Hallottatok már ilyenről? Mit javasoltok?2012. nov. 15. 05:34
1/10 anonim válasza:
nem tudod bezárni őket a helyükre??? próbáld meg kajával.
2/10 anonim válasza:
Nem biztos, ha jól értem a kérdést, de ha igen, akor erre találták ki a nevelést és foglalkozást. Minek során a kutya kötődni kezd hazzád és elszaladás helyett odaszalad. Közben megtanul pár alap parancsot is. Szóval kezdj el velük foglalkozni!
5/10 anonim válasza:
Tehát jól értem, hogy a kutyáid, elszaladnak Tőled....?
F*sza egy gazdi lehetsz! Nem állok neki papolni, a kutya-gazdi kapcsolatról hiszen úgy sem értenéd...
Az enyéim "szétszedik" a kerítést ha megyek haza, úgy örülnek.
Javasolnám,keress nekik szerető, gondoskodó gazdit.
6/10 anonim válasza:
Először is. Mi az a kutyakiegészítő???? Másodszor. Nem érzed gáznak, hogy a saját kutyáid elszaladnak előled, amikor közeledsz? Vered őket, vagy mi a sz@r? Miért nincsenek betanítva? Tanítsd be őket akkor, és nem lesz gondod! Vagy az már luxus? Ne haragudj, de az ilyen embereknek egy szál ibolyát nem adnék, nemhogy kutyát...
7/10 anonim válasza:
Elszaladnak? Kérlek írd meg, hogy csinálod, örülnék, ha egyszer nem az éktelen örömugatásra kéne hazamennem, főleg hajnalban ha éjszakásból érek haza:D
8/10 A kérdező kommentje:
Nem az én kutyáimról van szó :-) A munkahelyemen vannak kutyák és az a feladat, hogy minden reggel be kell őket zárni, de nem mindig találom őket a telepen. Nem vagyok pszichopata! Szeretem az állatokat és sose bántanám őket.
2012. nov. 16. 15:10
10/10 A kérdező kommentje:
A kérdezésnek is megvan a művészete! :-)
2012. nov. 17. 17:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!