A kutyám csak úgy morog, mit tegyek?
Nem tudom, hogy mennyire vagy szkeptikus, de nekem elsőre az jutott az eszembe, hogy szellemet lát.
Bár, ami valószínűbb, hogy a falból hall valami hangot pl: bogát mászkál benne.
Na tessék, fejlemény: pár perces hallgatás után most ugatni kezdett el. Jól megijedtem, úgyhogy leszidtam és betessékeltem a fekhelyére. A bogár logikusnak tűnik, bár a falban nemigen lehetnek, inkább a csövekben, de az meg pont ott nincs. A szellemtől most, bevallom, bef..stam, bár nem hiszek bennük, de azért mégiscsak éjjel van:))
Én arra gondoltam először, hogy nem-e dugult el a füle, vagy kezdett el zúgni, vagy akármi, és akkor megmorogja a fura zúgást, amit csak ő hall...
Előszobában mindent végignéztem, nincs-e szokatlan helyen a felmosó, porszívó, kistestűek hajlamosak ráparázni az ilyenekre is, de nem volt semmi szokatlan helyen.
Na mindegy, ijesztő kicsit, remélem nem bolondult meg a kutyám, ha valakivel megesett ilyen, és megfejtette az okát, annak várom a válaszát, aki meg találgat, azt is szívesen veszem, hátha nem gondoltam valamire - elvégre egy kutya sem csinál csak úgy dolgokat, valamit mindig mondani akar.
A kutyád nem csak a lakáson belüli hangokat hallja. Simán lehet, hall valami nem tetszőt kintről is.
Évekkel ezelőtt az ó. snauzerem éjjel elkezdett morogni. Hallgatóztam, semmit nem észleltem, csak nem hagyta abba. Végül kiderült, az udvaron ólálkodott valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!