Hazahozhatom igy a kiskutyámat (tacsi)?
Figyelt kérdés
Nem messze van a tenyésztő csak buszozni kell és hát oda oda tudok menni csak vissza ölbe hozhatom a buszon a kiskutyát?Nem lesz baja 5 perc busztól?Vagy kérjek kocsi ügybe segitséget(nem nagyon van kocsis ismerösöm)?2009. aug. 14. 16:03
2/3 anonim válasza:
Nem lesz baja, csak vigyél neki mondjuk egy cipősdobozt, amit kibélelsz vagy ha sokat fog utazni tömegközlekedéssel, akkor érdemes befektetni egy szállítóboxba.
3/3 anonim válasza:
Én az első kutyámat egy szatyorban vonaton (1,5órás út +30perc villamossal) hoztam haza és a kabátomban vittem az állatorvoshoz (20perc) télen.
14 éves korában kellett elaltatni és az első 10 évben a kötelező oltásokon kivűl csak 2* látta a doki.
Szerintem nem lesz baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!