Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudom egy kutyajátékról...

Honnan tudom egy kutyajátékról, hogy mennyire tartós?

Figyelt kérdés
Egy keverék kutyám van (pulinál kicsit kisebb), és valamilyen játékot szeretnék neki venni. A gumicsirkét meg ezeket simán szétrágja még aznap. Ha valami nagyon tartós játékot akarok neki venni, akkor mire figyeljek? Volt már, hogy valami keményebb anyagú dolgot kapott, azt is szétszedte. Eddig egyedül a hőre lágyuló labda jött be, de szeretnék neki mellé valami mást is. Az állatkereskedésben vagy nem tudják, vagy a javaslat ellenére hamar tönkremegy.

2012. nov. 14. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Amit nem akarsz, hogy szétszedjen, azt ne hagyd elöl neki. Úgyis csak unalomból rágja szét; ha elteszed, és csak akkor veszed elő, amikor te játszol vele, az sokkal izgalmasabb. Elölhagyósnak meg vegyél neki préselt bőr rágcsát, az legalább direkt arra való, hogy szétszedje.
2012. nov. 14. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:

A Kong cuccok elég tartósak, bár nem a legolcsóbbak. Azt is próbáltad már?

[link]

2012. nov. 14. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

ha ilyesmitek még nincs, akkor ezt érdemes kipróbálni, nálunk még nem sikerült szétszednie

2012. nov. 14. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
A kong-ot még nem próbáltam, a kötelet viszont igen, és az se volt hosszú életű. Köszi a válaszokat :)
2012. nov. 14. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
A Kongot én is ajánlom, nekünk 4 éve megvan.
2012. nov. 15. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Kongot én is csak ajánlani tudom. Kicsit borsos az ára, de tényleg nem tudják szétrágni. És ha veszel hozzá ilyen pastát akkor 1órára biztos le tudod vele foglalni :)
2012. nov. 15. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nincs olyan játék, amit ne lehetne szétrágni. Ha kutyának valót veszel, csak elfogy, de bajt nem okoz, ha le is nyel belőle. Próbálj meg keményfából kis apportfát, fakanalat, stb is adni neki. A kutyának a játékszerek attól játékok, hogy szétrágja őket, ha éppen unatkozik.A játékok amúgy nagyrészt arra vannak kitalálva, hogy a gazda és a kutya együtt játszanak velük.

Ha ennyire szétszedős a kutyád, el kellene gondolkodnod azon, mennyire van általad lefárasztva.

2012. nov. 15. 09:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, megpróbálom akkor ezt a játékot :)

Utolsó! Hidd el nem hanyagolom el a kutyámat, egyszerűen csak szeret rágni...

2012. nov. 15. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!