Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell tudni a Cane Corsoról?

Mit kell tudni a Cane Corsoról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnénk ilyen kutyát venni, és még nem találtam róla könyvet de amint lesz akkor veszek, de addig is szeretnék pár dolgot megtudni a kutyiról. Például: Mennyire taníthaó, mennyire ugatós, milyen természetű, mennyit eszik és mennyire kényes a kajára, mennyibe kerül a fülei és a farka visszavágása, mennyire kényes, játékos... Azért kérdezem tőletek mert interneten már olvasgattam sokat, de úgyérzem a legjobb ha olyanoktól tudom meg akiknek ilyen barátjuk van. Minden információt szívesen fogadok. Köszi előre is!
2009. aug. 14. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2009. aug. 14. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sok hasznos dolgot megtudtam erről az oldalról: [link] mielőtt megvettük a kutyánkat, innen: [link] SOK SIKERT,EZ EGY CSODÁLATOS FAJTA!!!!!!!!
2009. aug. 14. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
15:42-es vagyok, feltétlenül nézd meg a corso fórumot, nagyon hasznos, tényleg corso tulajdonosok beszélgetnek, rengeteg képpel!! [link]
2009. aug. 14. 15:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elolvastam az oldalt amit adtatok. Az agresszivitás tényleg ennyire esélyes vagy csak leírták hogy előfordulhat. Mi számít durva játéknak? Hogyha szeretettel neveljük fel és sokat vagyok/vagyunk mellette akkor ugye nem lesz agresszív. A falkavezér dolgot pedig a leírtak alapján megértettem, azzal nem lesz gond.
2009. aug. 14. 19:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Kant, vagy szukát érdemesebb?
2009. aug. 14. 20:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekünk az első szuka volt, a második kan. Szerintem tökéletes választás volt.
2009. aug. 18. 13:06
 7/10 A kérdező kommentje:
És melyik volt a jobb? :)
2009. aug. 18. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk szukánk van, szerintem ők kicsit könnyebben kezelhetőek. Az agresszivitásról meg csak annyit,hogy csak akkor jön ki belőle, ha a családja, vagy az otthona veszélyben van!! Ez komoly, egyébként édes pofák, volt már sok kutyánk, de ilyen kis idióta mint a corso, még nem:)
2009. aug. 22. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
A Garden Guard kennelben most születtek kiskutyák, az egyik legmegbízhatóbb kennel. Ha gondolod írhatsz nekem privátban, szívessen válaszolok!
2009. aug. 22. 09:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi:)... Még annyit hogy mit jelent az a kutya adatlapjánál hogy

Pl.: Diszplázia: Előszűrés HD-A vagy HD-B?

2009. aug. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!