Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy éves francia bulldogom...

Egy éves francia bulldogom nagyon neveletlen, bármit is csinálok vele. Hogyan nevelhetné meg?

Figyelt kérdés
Próbáltam jutalomfalattal megtanítani pár dologra, az "ül", "fekszik" megy is neki, ha éppen olyan kedve van. De semmivel sem tudom elérni, hogy megtanulja, mit nem szabad csinálnia. Hiába szólok rá, hogy nem szabad, hidegen hagyja. Látom rajta h érti, de nem fogad szót. :S Hogyan tudnám megnevelni? Anyámék el akarják ajándékozni, mert nem bírnak vele. :S
2009. aug. 14. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Kutyaiskola és klikker!
2009. aug. 14. 14:12
 2/3 anonim válasza:
Nekem is volt francia bulldogom,szétszedte a lakást,bárhogy szidtam neveltem,makacs volt. Utált egyedül lenni,ezért ha kiraktam a lábam a lakásból,egyből neki esetta bútoroknak. Mondta a doki hogy ilyen fajta...makacs,főleg a kanok,a szukák azok nyugodtabbak,szófogadóak. Enyém még a kutyaoktatón is átnézett.
2009. aug. 14. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk is francia bulldogunk van, 16 hónapos. Ők nagyon akaratosok, de imádnivaló kis bohócok. Amihez nincs kedve nem hallja meg, mintha nem is neki beszélnénk. Ha többször elmondunk neki valamit és egyre erősebb hangon akkor már reagál rá. Ma már több órára is lehet egyedül hagyni nem csinál rosszat. Kitartás, nagyon sokat kell beszélni neki, szinte mint egy gyereknek, de hidd el megéri.

Neken a fiam hozta aki lehet, hogy nemsokára elköltözik. Nem tudom mi lesz ha elviszi, nagyon fog hiányozni. Lehet, hogy megkérem hagyja itt nekünk.

2009. aug. 14. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!