Falkavezérséggel járó szokásos körök?
Amúgy ha valamit betartasz "kínosan" egy évig akkor az bizony más szokás lesz egy év múlva :) Én pl sok mindent már el se tudnék képzelni máshogy.
És sokkal nagyobb öröm látni egy olyan kutyát aki nem stresszes és ugat mindekit, egy olyan kutyát aki laza pórázon vagy anélkül sétál, és nem feszült ha történik valami újdonság csak rádnéz hogy mit kell tennie és ha te éppen nem rettegsz akkor konstatálja hogy nincs semmi baj.
"ha történik valami újdonság csak rádnéz hogy mit kell tennie "
Programozott kutya :)) Semmi önálló gondolata nem lehet. Naná, hogy gondtalan vele az élet . Csak éppen az egyéniségét veszti el.
Lehet lepontozni :-D
nem nem félreértitek.
a kajánál én pl a gesztusevésre gondolok.
vagy pl h nem simogatom meg akkor amikor odajön.
de ez csak 2 példa.
Fennel könyvét olvastam, Cesar Millanét is. nincs különösebb gond, mindent most tanulunk 4 hónapos a kutyám, szal még nem egy higgadt profi, de jól haladunk nagyon.
a behívással van még gond ami 90%-os és néha húz pórázon, ha nagyon pörög.de egy kölyöknél ez szerintem még elmegy.
különféle trükköket is tud, ül, marad, állj, hozd, nem, parancs 100%-os. csak ez a hülye gesztusevés....áááh :D ettől vagyok ki
Kölyökkutyánál még nem annyira kell a gesztusevés. én is várok a kicsivel míg féléves lesz.
A farkasoknál az alfa is hadja hogy a kicsik vele együtt egyenek. Az hogy elküldöd az meg mindig kell. Én látom itthon nagyon sok értelmét. Ha engem vagy a barátnőmeg meg lát a kutya oda jön de nem pofátlan csak követ és ha odahívom akkor meg jön és örül. Ha anyuék érkeznek meg akkor beálnal eléjük hozzájuk dőlnek néha ugrálnak is.. Nekem megéri hogy félpercig elküldjem mikor haza érek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!