Egy szokásos évi, veszettség elleni, plusz egy kombinált oltás 6500 Ft-ért sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 00:10
2/13 A kérdező kommentje:
Az mi, hogy zsebben? Mire gondolsz? Ha ennyi, akkor ennyi...
2012. jan. 14. 00:15
3/13 anonim válasza:
reális ár, talán még egy kicit kevesebb is a megszokottnál
4/13 anonim válasza:
Mihez képest. Nekünk a két kutyát és 5 macskát 10 ezerért oltja be az állatorvos, de tény, hogy zsebbe, és hogy tisztában van azzal, hogy elég vacak az anyagi helyzetünk, de imádjuk az állatokat. És az is igaz, hogy vidéken.
6/13 Mecse válasza:
Reális ár szerintem. Biztos persze hogy van, aki kevesebbért oltat, jó annak :).
7/13 Akiteki válasza:
A benzin is drága mégis tankolni kell. Lehet 1-2 ezer eltérés orvosonként, de nem sokat számít.
8/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy neked van lehetőséged így felfogni. Nekem nincs autóm, úgyhogy tankolni nem kell, és ha lehet, akkor állatorvost is én választok. És ha nem muszáj, akkor nem fizetek 3000 Ft-tal többet.
2012. jan. 14. 09:45
9/13 anonim válasza:
Szerintem ez egy teljesen átlagos ár.
10/13 anonim válasza:
Hát ha ezek budapesti árak, akkor ezek nagyon kedvezőek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!