Nekem kockásan hozza be a képet, nem tudom direkt van-e, de így nézve, nekem keveréknek tűnik.
2012. nov. 12. 19:38
2/18 A kérdező kommentje:
igen, csak miért nem áll fel a füle ?
2012. nov. 12. 19:39
3/18 anonim válasza:
Mondom, nekem keveréknek tűnik..
Tudsz róla olyan fotót felrakni, amin látszik a pofija rendesen?
2012. nov. 12. 19:40
4/18 anonim válasza:
Jobb képed nincs? Honnan vettétek? Ez a fül nekem nem úgy néz ki, mint ami egyáltalán fel akarna állni, elég stabilan lógónak tűnik, meg a feje is furi, szóval én is arra tippelek, hogy valami keverék lehet. De mondom, nem az igazi a kép, nehéz ítélni.
2012. nov. 12. 19:41
5/18 anonim válasza:
Jaja, nagyobbnak tűnik a pofija is, mint egy 5 hónapos yorkié + a fülei is nagyobbak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.