Sertésborda csontot amin hús is van adhatok a kutyának? ( a húst nyilván, de a csontot is megeheti? )
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 17:12
1/8 A kérdező kommentje:
ja és persze megvan főzve :)
2012. nov. 12. 17:13
3/8 anonim válasza:
Ha megfőzöd, akkor az ég világon semmi baja sem lesz tőle. Persze fedő nélkül kell főzni, én úgy tudom és úgy is szoktam. Igaz én lábszárcsontot szoktam neki adni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Egyébként csak csirke csontot nem szabad adni? Sertésnek minden része mehet?
2012. nov. 12. 18:01
5/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,hogy lett főzve, mert nagymamám küldte neki külön, azt hiszem levesbe volt,de az összes húst rajta hagyta direkt :)
2012. nov. 12. 18:02
6/8 A kérdező kommentje:
de miért kell amúgy fedő nélkül?
2012. nov. 12. 18:02
7/8 anonim válasza:
Nekem a bordával az a problémám, hogy többször is jártam úgy, több kutyával, hogy a borda beékelődött a felső fogsoruk közé és addig kínlódtak szegények, míg észre nem vettem. Ilyenkor már általában bukfenceztek kínjukban, de nem tudták kiszedni a beékelődött csontot, engem meg hagy ne mondjam, az infarktus kerülgetett, míg rájöttem mi a baj, akkor meg azért, hogy a kezemmel nehogy a légcsőbe nyomjam véletlen a csontot. Szerencsére sose okozott tragédiát, de mivel sorozatban, legalább 3-4 alkalommal jártunk így, soha többé nem adok nekik bordát.
8/8 anonim válasza:
Tök mindegy h fedő alatt v fedő nélkül főzöd.
Csirkének a csöves csont részét nem szabad adni: comb, szárny. A többi mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!