Egy felnőtt kutyának nem sok pisi nélkül 8-10 óra?
Ti kibírnátok 9-10 órát pisilés nélkül?
Én nem. Mivel a kutyák is élőlények a szervezetük is úgy termel vizeletet mint a mienk. Szerintem nem normális, hogy 9-10-12 óráig kell a vizeletet visszatartaniuk.
Előbb utóbb betegséghez vezet.
Kutyám kert ellenére itthon soha nem pisili ki magát alaposan...csak két-három alkalommal jelöl...és ez független attól, hogy épp a lakásban van vagy a kertben :D várja a sétát.
Most úgy alakult véletlen, hogy tegnap este 18-kor evett, 22-kor kint kipisilte-kakilta magát, este már nem is ivott, pedig szokott...és ma csak 15 órakor került ki a kertbe, ahol szintén nem pisilt fél órán át, csak a sétán...ez akárhogy is számolom 17 óra :O
Eddig ennyit nem kellett visszatartania...rendkívüli eset volt...ha tudtam volna, hogy ennyi ideig távol maradok napközben, akkor a kertben hagytam volna!
Esti sétán egy dagadt keverék gazdija mesélte, hogy a múltkor, mert később ért haza a melóból a megszokottnál, a kutyája BOSSZÚBÓL bepisilt az előszobába...kérdeztem, hogy mennyit volt egyedül hagyva? 18 órát!!! :O mondtam, hogy akkor ne csodálkozzon...erre a pasi: hetente többször kell kibírnia két sétával úgy a kutyának, hogy 13-16 órákat nem viszik le...no comment :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!