Ismertek olcsó, jó kozmetikust Budakeszi közelében? Többi lent
Van egy keverék kutyusom, kb. 5-6 centis lehet a bundája, briard keverék lehet, őt kellene megnyírni, és a fogai is elég barnásak, még csak 8 hónap körüli (gyepiről fogadtam be 1 hónapja, nem nálam barnult be a foga), ezzel a fogkő leszedésen kívül lehet valamit csinálni?
Mennyibe szokott ez kerülni? Akinél először voltam, nagyon szuper, de nála csak azért kaptunk kedvezményt, mert frissen hoztam ki a gyepiről. Sajnos a normális ár már sok lenne.:(
(Nem kellene olyan sok extra dolog - akkor parfümöt is kapott, meg valami speckó sampont -, ha kell, viszek én magammal sampont, csak megnyírni nem tudom szépre.)
Köszönöm a válaszokat előre is!
a fogával csak az orvos tud valamit kezdeni.
Egy átlag kozmetikus ár egy kutyánál, úgy 3500 körül KEZDŐDIK. Esetleg beszéld meg vele, ha otthon megfürdeted előtte, kapsz-e kedvezményt.
köszönöm, ez nagyon hasznos volt!:) Akkor ha előtte kifésülöm, utána megfürdetem, és így viszem oda, az jó?
(és ott akkor már csak nyírnia kellene...) + viszek sampont is...
vagy csak fésüljem ki, vigyek sampont, és ő majd lefürdeti és nyírja?... na mindegy, végül is majd a kozmetikussal megbeszélem, de ez mindenképpen jó tipp volt!:)
Csak még cím nincs.:D (Akihez először vittem, kicsit messze van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!