Ma játék közben a kutyusom véleten megharapott, felcsikarta a kezem és vérzett. Utána jött bocsánatot kérni. Mással is történt már ilyen?
velem is történt már ilyen,és nagyon megszeppent a kutyikám, hogy ,,bántotta" a gazdit,és sompolyogva jött és annyira csóvált, hogy úgy nézett ki,mint egy búrkifli:))))
és rengeteg puszit adott én meg alig győztem simizni,hogy érezze: nem haragszom:)
De édes:) Akkora lelkük van ezeknek a kutyusoknak, imádom őket, sokkal különbek mint bármelyik ember.
Az én kutyusom egy westie amúgy. A tiéd?
Velem is történt már ilyesmi :)
Csak nálunk úgy volt, hogy a kutyusom megszökött. Miután megtaláltam, és hazahoztam, elkezdett nyalizni, pacsikat adni és odabújt hozzám:)
Olyan aranyos volt, sosem tudok neki ellenállni :)
Igen velem is volt már ilyen,pont tegnap :)
Belekapott a kezembe,betette a fejét a takaróm alá,úgy szégyenkezve,aztán odajött hozzám olyan bocsánatkérősen lehajtott fejjel:$:$
Nagyon aranyos volt :)
Amúgy az enyém Yorkshire terrier,4hónapos
szerintem minden kutya tartó járt már így :)
a kis tű hegyes tejfogak ,komoly kárt okozhatnak.
nekem feltépte az ujjam :)
megmaradt a nyoma , pedig csak beleakadt játék közben :)
a rendes fogak ,bár tompábbak, de csúnya véletlen sérülést okozhat a " fülön " :):)
pláne ,ha orvul,hátulról támadó 35 kg-os vérengző fenevad :)
hízeleg,és puszilgat :)
a tegnap 21:46 vagyok
az egyik kutyusom (az említett kis bűnbánó:)) befogadott kutyus, amikor elhoztam tenyérnyi fekete ebecske volt, először tacskónak indult, aztán megnőttek a lábai, és foxi keverék lett:) sokat vigyorogtam rajta, hogy mivé fejlődik, de megállt a foxinál:) ritka jólelkű kutya, ha rosszalkodik és leszidom, látszik, hogy bántja a dolog és úgy néz, hogy még én kérek bocsánatot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!