Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A legtöbben miért akarnak...

A legtöbben miért akarnak aranyos, cuki nevet a kutyájuknak?

Figyelt kérdés
Plusz még sokszor azt is a végletekig becézik. A gyerekneveknél is sokszor azért nem adnak egy bizonyos nevet a gyereknek, mert hogy azt nem lehet becézni. És? Az én kutyáimra meg mindig azt hiszik, hogy fiúk, csak mert nem Picúrocskának hívják őket vagy mit tudom én. :D Nem mintha ez lenne a legnagyobb problémám csak kíváncsi vagyok.

2012. nov. 11. 22:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az utcán megnézném az emberek arcát, mikor kiabálsz, hogy Kovács Albert vissza!!! Kovács Albert lábhoz! :))))))

Hogy miért adunk a legtöbben cuki aranyos nevet a kutyának? Az enyém pld. azért kapott ilyen cuki nevet, mert a kutya is cuki volt kicsinek, nagynak pedig egy nagy mamlasz, de attól még ugyanolyan cuki! :)

2012. nov. 11. 23:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondoljunk már bele, hogy pl egy yorkie hogy nézne már ki Sátán, meg Cézár, Zeusz névvel?! Vagy egy bichon Néróként, vagy Devilként? Nekem meg az nem tetszik, hogy jönnek az amstaffokkal, pitekkel, és Gyilkosnak, Sátánnak, Ördögnek hívják őket. Amúgy általában ezeket a "cuki" neveket a kis termetű kutyák kapják. Ahogy mondjuk én sem neveznék egy KÁJ-t, Dobbermannt, Rotit Puszedlinek. Mellesleg pedig mindenkinek joga van olyan nevet adni a kutyájának amilyet szeretne.
2012. nov. 12. 10:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám Molly, de többnyire Molcsinak, Mollesznek, vagy Mollusnak hívom. A Mollyt ritkán használom, inkább csak akkor ha parancsot adok ki. Séta alatt meg Mol, mert azt a legkönnyebb kimondani.

Engem meg Petrának hívnak. Nem szeretem, mert nem lehet becézni, a Petra viszont szigorú és hivatalos.

2012. nov. 12. 10:09
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem mindenkinek a saját dolga, hogyan nevezi a kutyáját. A te kutyád Démon. Tudod mi jutott eszembe? Hogy vagy staffid van, vagy pitbullod, vagy valami harci kutya szerű, és te meg egy kokkeró vagy. Azok nagyzolnak a kutyáikkal, és azok adnak ilyen szerencsétlen nevet a kutyájuknak. Na, engem meg az ilyen Gyilkos, Démon meg Sátán nevek kergetnek őrületbe. Érdekel valakit? Kétlem. De téged se kérdezett senki....
2012. nov. 12. 10:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

eddigi kutyanevek ismerősi körökben (is)

Panka- pincser

Bella- kuvasz- mert szép volt :)

Zokni- tacsi- na ezt ne kérdezd, de Zokni lett az tény

Herkules- tacsi- mert csak

Szaffi- berni pásztor- mert olyan kis szafaládé volt, mikor kicsi volt

Az enyém pedig Said- Havanese- a Lostból Said után, mert ő volt az egyik kedvenc szereplőm, és mert tök jó neve volt.

Viszont szerintem a kutya névválasztása mindig igazodik kicsit a kutyához is, illetve h pl a gazdának van-e kedvenc filmje, könyve, aminek a szereplői közül nevet választ.

2012. nov. 12. 11:46
 16/21 A kérdező kommentje:
Nincsenek ilyen kutyáim, egyrészt nem tetszenek sem külsőre sem belsőre, másrészt pedig nem igazi kemény kutyák. Kutyaviadalra használták őket (amit elitélek), emberekkel tilos volt agresszívnak lenniük, számomra pedig az igazi kutya az egygazdásnál kezdődik amelyikkel akár még őrző-védőzni is lehet. Pásztorkutyáim vannak. Erről ennyit. :) Inkább lesz ilyen neve a kutyáimnak mint az ezredik Kormi meg Picúr...
2012. nov. 12. 16:20
 17/21 A kérdező kommentje:
Ja és magyar vagyok, és lány. Nem kell kell mindenkinek cukcsimukcsinak és rózsaszínnek lenni.
2012. nov. 12. 16:22
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Démon egy juhászkutyának...Na, gratulálok. Elég nevetséges.
2012. nov. 12. 16:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, még senki sem találta annak. :) Én nem adok olyan nevet a kutyámnak ami nem illik hozzá. Te vagy az aki bármilyen információ nélkül itélkezel, úgyhogy légyszi ne kötözködj, mert olyan kérdést írok ki amilyet akarok, és ennél sokkal lényegtelenebbek is vannak. Neked meg nem kötelező válaszolni. Érdekes mások, akiknek a kérdésben említett nevű kutyjuk van, nem vették magukra. Te meg ne itt töltsd ki a napi feszültséged...
2012. nov. 12. 16:53
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
Én nem vagyok feszült. :D Csak felesleges kérdésre felesleges választ kapsz...Senkit nem érdekel a véleményed, de ha már te elmondhatod, akkor én is. Nem kötözködöm, nekem sem tündibündi nevű kutyám van. De Démonnak akkor sem nevezném el.
2012. nov. 12. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!