Miért ilyen bágyadt a terhes beagle kutyám?
De kedves az elottem szolo! Mi az hogy szaporitasra HASZNALJA?! A kerdesbol lejon hogy nem szaporito, na mindegy....
Lehet kozeledik neki a szules.
Elojele lesz ha farkat behuzva kezd szukolni, elkezd asni akar a szonyegen is.
Egyeztess a dokitokkal mennyi Kalciumra lesz szuksege a kutyusodnal szoptatas alatt, mert nagyon elvonjak tole a Kalciumot a kutyusok es ezt potolni kell!
Ugyelj arra, hogy igyon eleget!
Első válaszoló!Kérdezz előbb,ne írj butaságokat...ezzel csak magadat minősíted már ne haragudj!Nagyon szeretjük a kutyákat és szeretnénk még egy kicsit és a család és a barátok is nagyon szeretnének!Egyébként 2 éves már és most szül majd először!Nem értem ez miért baj!
Második válaszoló!Még nincs itt az ideje,köszönöm az értelmes válaszodat!
3as vagyok megint.
Vidd el dokihoz akkor viszont!
Csinaljanak neki egy ultrahangot, nezzek meg, hogy mozognak-e rendesen a kolykok! Nehogy baj legyen!
Nem akarok radijeszteni.
A Lehel uton van ejjel nappali korhaz es ott tutira van ultrahang, nem tom Budapesti vagy-e de ha igen hivd fel oket es mondd el mi van.
Sajnos szamot nem tudok neked, mert kulfoldrol irok.
Ez a tuti nehogy tenyleg valami baj legyen!
S ha a doki azt mondja rendben legalabb te is nyugodtan alszol!
Remelem minden rendben!
Es sok oromet a kiskutyakban! ;)
Es kitartas a felforulashoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!