Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettünk ma egy csivavát és...

Vettünk ma egy csivavát és reszket, nem eszik fél. Hogy bátorítsuk?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 19:23
1 2
 11/18 kira kenzo ***** válasza:
0%
Az ölelés az egyik leg érzelemdúsabb eszköz ahoz, hogy megszeressen, megbízzon benned a kiskutya. Ha ölelgeted, akkor úgy érzi, hogy nálad biztonságban van, és ez a legfontosabb. ezzel megvan a bizalom és onnantól kezdve, nagy gond már nem lehet.
2012. nov. 11. 20:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha fél a kutya és megölelgeti, megszeretgeti, akkor csak megerősít benne egy helytelen viselkedési formát.
2012. nov. 11. 22:29
 13/18 A kérdező kommentje:
a kiskutya 5 hónapos.már evett de még mindig kicsit félénk.sajnállom.mit tehetnék vele? :(
2012. nov. 12. 06:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Szakember.
2012. nov. 12. 08:38
 15/18 anonim ***** válasza:
A csivik alapból remegôsek, teljesen nem fog elmúlni. Persze most jobban, mert fél, de a késôbbiekben is fog majd remegni, de az normális lesz.
2012. nov. 14. 11:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne várj azonnali változást. Nagyon sok időbe is telhet, mire nyit felétek.
2012. nov. 14. 13:37
 17/18 anonim válasza:
Nekem 2 csivavam van mind a 2 szaporitotol lett megmentve. .. a kislanynak virusos hasmenese volt es nem volt se beoltva sem fereghajtva... a kisfiu meg teljesen kopasz volt le volt sovanyodva felt az emberektol a hangzavartol meg az ajtonyitastol is. ..allandoan sirt nyuszogott.. azt mondta az allat orvos is hogy hagyjuk beken majd megbekel... A NAGY SZ*RT!!! CSAK EGYRE ROSSZABB LETT VOLTAM OLYAN H*LYE H HAGYTAM ES CSAK KIRAKTAM A KAJAT NEKI... AZTAN MEGELEGELTEM!!! ILYENKOR A LEGJOBB AMIT TEHETSZ H CSAK TE NEM MINDENII AKJ EGGYUTT EL VELED... MEGFOGOD ES AZ OLEDBE VESZED FEKUDJ LE A FOLDRE HA CSAK NEM AKAROD AZ AGYBA SZOKTATNI TEDD A HASADRA ES HALKAN DE NEM SUTTOGVA SIMOGATAS KOZBEN BESZELJ HOZZA EN 3 ORAN KERESZTUL CSINALTAM EZT. AZTAN HAGYTAM PIHENNI.AZTA. FELKELT BELE-BELE SZAGOLGATOTT A KAJABA AZTAN ELVEGEZTE A DOLGAT BENNT A SZOBABA NEM SZOLTAM RA AG ELSO ALKALOMMAL H NE IJEGYJEN MEG MEGJOBAN...HAGYTAM AZTAN PAR PERC MULVA M3GINT A BASAMRA TETTEM ES CSAK SIMOGATm es beszeltem hozza... a vegen elaludt a hasamon 1 heten keresztul minden nap 3;4 megcsinaltam ezt es most mar semmi bqja es azota szobatiszta is.
2012. nov. 20. 01:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Próbáld meg tudatni vele hogy biztonságban van és hogy itt mindenki szereti , de nem kell túlzásba vinni a babusgatást. tudom hogy nagyon nehéz megállni .de csak rosszat teszel neki ha túlságosan is abajgatod .nem pszihopata egy csivava azért mert az első pár napban fél és nem nagyon eszik de ha ezt sok ideig csinálja még mindenképpen mutasd meg egy állatorvosnak . sok szerencsét a "kis babához" őszintén kívánom.ha van még kérdésed kérdezz csak. ne stresszellly mert meg érzi. higgadtan cselekedj minden esetben. figyelj a vérnyomására mert ha nem jó elájulhat. szóval ha egy szóval akarom jellemezni olyan mintha szültél volna egy kisbabát.
2012. nov. 25. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!