Brit prémium lamb & rice vagy arion táp?
Figyelt kérdés
Angol bulldog kutyáról van szó. Brit prémium lamb & rice tápot eszi a kutya. Nincs is vele semmi bajom; nagyon szép a kutya szőre, jókedvű, jó kondiban van... Nem olyan rég óta kezdte el forgalmazni az állatkereskedés, ahol veszem a tápot az Ariont. Akár hányszor megyek venni tápot, kicsit mindig úgy érzem, hogy próbálnának rábeszélni az arionra, mert az hipoallergén, meg hogy milyen jó táp. Árban kb ugyan az a kettő, azt hiszem 10-20 ft a különbség. Ennyire jó táp az Arion?2012. nov. 10. 20:43
1/3 anonim válasza:
Itt van az Arion összetétele: [link]
Prémiumnak írja,de az összetevői rizzsel kezdődnek.
2/3 A kérdező kommentje:
Néztem már az összetevőit. Én személy szerint a brit-et jobbnak tartom, ezért nem is váltottam. De gondoltam megkérdezem, biztos vannak olyanok, akik letudják vezetni, hogy melyik és miért a jobb. Mert a boltban csak annyit mondanak, hogy hipoallergén. De hát amivel én etetek az is, elvileg. Csak azt nem értem, hogy ha hipoallergén, akkor hogyan tartalmazhat csirkét, kukoricát, búzát?
2012. nov. 10. 21:02
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!