SOS! Mi lehet a kutyusom baja? Azonnal orvos kell?
Igen, lehet!
Találtál benne mostanában kullancsot?
Lehet hőmérőzni, persze a végbélen keresztül és az átlagos testhőmérséklete magasabb mint nekünk általában 38-39C fok között van. Ez a normális.
Szoktál koplaló napot tartani neki?
Ez azt jelenti, hogy 1-2 hetente (tartástól és munkavégzéstől függ) 1x egy nap csak vizet adsz neki semmi kaja még falatkák sem.
Ez azért jó mert a kutyáknak a méregcsatornájuk rövidsége miatt a telítődés hamarabb bekövetkezik mint pl. az embereknél és annak a kiürülését segíti elő.
Fenti leírásodból nem hiszem, hogy bár mi baja is lenne a kutyusnak.
Tehát,ha jól értem ez a 39,6 normális nála...én először nagyon megijedtem,hogy sok...
Nem szoktam tartani víznapot nála...De tény,hogy nagyon időszakosan eszik...mármint valamikor egy óriási nagy adag kajcsit bevág máskor meg 2 napig alig eszik...csak most ez a bágyadtság aggaszt engem egy kicsit...de lehet túlreagálom...viszont az meg nyugtat,hogy ma is közel 10km-t lesétáltunk...ha annyira nagyon fájna neki valami,akkor nem sétálna ilyen vígan nem???? Akkor szerintetek várjak hétfőig és ha addig se eszik elég ha akkor viszem orvoshoz? Ha esetleg a kullancs miatt van baj,akkor is elég ha hétfőn viszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!