Az egyik pl hogy egy kutyafuttatóban kössem meg a kutyámat mondta egy néni akinek még kutyája se volt és nem is tartózkodott a futtatóban.A másik hogy a 4 hónapos Labimra adjak szájkosarat mert neki fog menni valakinek pedig imádja az embereket...A 3 szitu hogy a Huskym milyen csunyán sétál pórázon mondja az öreg bácsi nekem mert épp szimatolgatott...
2012. nov. 15. 18:00
22/26 anonim válasza:
Nekem is egy néni szólt be. Kutyum szépen félrement elvégezni a dolgát, szedtem is össze, még a kezemben a zacskó is, erre egy néni odaüvölt,hogy vigyem inkább a konyhámba szaratni a kutyám.Mondom néni, összeszedtem, nézze, itt van! Erre a néni: persze senki nem szedi össze, én is csak olyan vagyok mint a többi, hogy otthagyom a kutyaszartát a dögömnek. Itt majdnem a hajára kentem, hogy lássa, télleg összeszedtem, de aztán inkább úgy voltam vele, hogy nem érdekel.
2012. nov. 15. 19:01
23/26 Szilvi & Argos válasza:
Az esti nagy séta keretében átsétáltunk a távolabbi lakótelepre, ahol régebben laktam. Argos póráz nélkül, mint mindig...jön szembe az ismerősöm által csak "a lakótelep intézménye"-nek nevezett öregasszony flexis-hámos közepes testű keverék kutyájával, Tomikával :D Tomika persze őrjöng, Argos legalább 10 méteres ívben kikerülte őket, pedig egy SZÓT SEM SZÓLTAM! Már elmentem mellettük, nőci mormogott vmit...kérdeztem, hogy mi a probléma? Azt felelte, hogy megint nagy testű kutya póráz nélkül. Mondtam, hogy jól nevelt, miért kötném meg...erre jött a rendőrökkel, szabállyal, meg hogy nagy kutya...de ronda stílusban. Mondtam, hogy az ő kutyájára szájkosár kéne :D Erre azt merte mondani, hogy "a maga p.csájára kéne szájkosár"...ekkor csak nevettem és hangosan megdicsértem a kutyámat...még több tízméterrel odébb is hallottam a rosszallását :)))
2012. nov. 15. 22:02
24/26 anonim válasza:
Szilvi, hogy tudsz te ilyenkor higgadt maradni? Én amikor valaki elkezd velem csúnyán beszélni, olyan káromkodásáradatot zúdítok rá:S
2012. nov. 17. 00:42
25/26 anonim válasza:
Hát azért én megértem a másik oldalt is noha nekem is sokszor beszólnak séta közben. Ha már a törvény valakit nem érdekel, akkor legalább az érdekelje, hogy nem biztos hogy mindenki (normális emberek, nem csak a tomika gazdája) akar találkozni egy szabadon lévő kutyával. Akkor is ha jólnevelt (ami ugyan mondhatsz annak aki nem ismeri esetleg fél is).
Amúgy meg a legjobb módszer nyugodtnak maradni, ha el sem kezded a vitát. Ha visszaszólsz, csak még idegesebbek lesznek, és te is behevülsz.
2012. nov. 17. 02:53
26/26 Szilvi & Argos válasza:
Régebben én is szitkozódtam, átkozódtam...de rájöttem, hogy ha nyugodt és udvarias maradok, az sokkal jobban idegesíti a másikat :D
És én sem kapok idegbajt...ha rossz kedvemben kapnak el, akkor nem teszik zsebre, amit kapnak.
Mondom, hogy kutyám nem is megy oda idegen kutyákhoz, ha azok pórázon vannak, mert rászólok! Ilyen őrjöngő idegbeteg láttán MAGÁTÓL kerül nagy ívben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!