Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkorára nőhet, és milyen...

Sippara kérdése:

Mekkorára nőhet, és milyen fajtát láttok benne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap lesz egy éves, 17-18 kg és 54-55 cm körüli kanocska. Sokan sok mindent mondtak már rá, úgyhogy egyelőre kommentár nélkül érdekelne, hogy Ti milyen fajtát/fajtákat láttok benne, illetve hogy vajon mekkorára nőhet szerintetek (elvileg még növésben van). A második képért előre is elnézést kérek, de ezen látszik "normálisan" a feje és az eredeti képet sajnos már nem találom :)

[link]

[link]

2012. nov. 10. 14:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
Pekingi palotapincsi?
2012. nov. 10. 14:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Husky keverék
2012. nov. 10. 14:42
 3/17 anonim ***** válasza:
31%
Ez egy búbos vöcsök!
2012. nov. 10. 14:43
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
szerintem husky,valamilyen dog,és németjuhász.
2012. nov. 10. 14:57
 5/17 A kérdező kommentje:
Dog? Wow! :D jucit én is belelátok néha :) a búbos vöcsök pedig biztos, az egyik nagyszülője törzskönyves vöcsök volt :D
2012. nov. 10. 15:03
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
Ez egy reptoid.
2012. nov. 10. 15:05
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem teljesen egyértelmű, hogy husky (esetleg malamut) keverék.

És persze a vöcsök...azt le sem tagadhatná :D

2012. nov. 10. 15:13
 8/17 A kérdező kommentje:

6. válaszoló, ezt komolyan gondoltad? Profilból mintha picit reptoid lenne, de eddig nem is mertem erre a lehetőségre gondolni :O

Utolsó: Először én is azt hittem, hogy egyértelmű, de olyan dolgokat mondtak már rá, hogy azt sem tudtam, sírjak, vagy nevessek (furcsa színű német juhász, tacskó keverék, extra mini malamut (????))

2012. nov. 10. 15:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Tacskó? Ez a mániája az embereknek? Nekem van egy kis/közepes keveréke, fehér fekete foltos, a szeme fölött barna. Rá is mindenki mondja, hogy tacskó, de semmi tacsi nincs benne. Na mindegy.

Szerintem is husky vagy malamut a fő vonal.

2012. nov. 10. 15:56
 10/17 Jázi&Csenge ***** válasza:
58%

Kvittagirlnek igaza van! Fejre és testfelépítésre is látszik, hogy van benne némi (német) dog! Meg husky, ill. malamut is látszik benne, legfeljebb még tényleg nj.

Kutyusod: [link]

Német dog kicsit hasonló pózban:

[link]

Vágott fülű német dog: [link]

Te nem látod a hasonlóságot?

2012. nov. 10. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!