Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kéne csinálnom? Meghalt a...

Mit kéne csinálnom? Meghalt a kiskutyám.

Figyelt kérdés

Ma délelőtt dolgoztam, mire hazaértem halott volt a kiskutyám, aki hétfőn született. Úgy vettem észre, hogy az anyakutyus hívott magaután, hogy nézzem meg. A kiskutya már teljesen meredt, de az anya nem hagyja ott, nem engedi kivenni. Elzártam tőle, szétrágta a küszöböt, és beásott hozzá a kamrába. Senkit nem enged magához, csak engem, de elvenni nem hagyja. Mindenap néztem a kutyust többször is, semmi baj nem látszott rajta. Semmi jele, hogy beteg lenne. Nem tudom mi történhetett vele. Az anya csak ott fekszik mellette, és sír, de nagyon keservesen. Most mit kellene tennem? Soha nem történt még ilyen. Bár azt sem vettük észre, a kutyuson, hogy terhes lenne. Semmi nem látszott rajta, csak hétfőn kerestem, hogy hová tünt (este 9 körül), és ott feküdt ezzel az egyetlen csöppséggel.

Kisírtam az életem. Hova menjek, mit csináljak?

2009. aug. 13. 14:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%

Kérlek szépen úgy hogy az anyja mindenhova vitte magával /palotapincsi/ és egyszer amikor nem figyeltünk oda pont ott rakta le ahol kiálltak a garázsból a kocsival.

És tovább nem mondom, mert nagyon rossz élmény volt amit nem szeretnék föleleveníteni.

2009. aug. 13. 15:44
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Hát, az tényleg nem semmi, hogy a mama az újszülött kutyával kiment az autók közé. Elhiszem, hogy ezt el akarod felejteni.
2009. aug. 13. 15:53
 13/28 anonim ***** válasza:
31%
Gratulálok... Újszülött kutyákkal 2 hétig minimum éjjel nappal ott kell lenni, olyan nincs hogy nem figyelünk. Felelősségteljesen gazdik vagytok az már biztos. Ez a palotapincsis kishölgynek szólt.
2009. aug. 13. 16:42
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Aki már rég nem él:(
2009. aug. 13. 16:44
 15/28 anonim ***** válasza:
78%

Mellesleg fiú vagyok, nem kishölgy.

(Bocsi hogy nem egy kommentbe írtam az előzővel.)

De szerintem ez már nem ebbe a kérdésbe illik, ha szeretnéd valahol máshol megbeszélhetjük a dolgot.

2009. aug. 13. 16:46
 16/28 anonim ***** válasza:
31%
Akkor fiú, tök mindegy. Nincs erről mit beszélni, a véleményemet már elmondtam...
2009. aug. 13. 16:49
 17/28 anonim ***** válasza:
94%
jajj szegénykém,annyira sajnállak benneteket. erős legyél. én megértelek. a sok okostojást meg sz..d le,itt aztán böven van belölük!!!!
2009. aug. 13. 17:24
 18/28 anonim ***** válasza:
16%
Veled az élen haver.
2009. aug. 13. 17:24
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom. Ti komolyan itt vitatkoztok? Szegény kérdező vígaszt vár tőletek, nem lecseszést. Remélem közben megoldódott neki és nem olvassa a rosszindulatú válaszokat, mert ilyenkor nem ez hiányzik az embernek, hanem egy kis vígasz. És valamelyik válasznál olvastam, hogy 2 hétig éjjel nappal ott lenni a kiskutyák mellett meg ilyenek. Hát melyik ember tudja ezt megcsinálni? Közlöd a munkahelyed, hogy bocsi, de a kutyám szült, úgyhogy nem jövök egy ideig???
2009. aug. 13. 17:30
 20/28 anonim ***** válasza:
25%
Képzeld, nem muszáj a kutyáknak szülnie, ivartalanítani kellett volna! Aki meg ilyen felelőtlen, hogy hagyja hogy a kutyája vemhes legyen, az igenis legyen ott a kicsikkel 2 hétig!
2009. aug. 13. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!