Milyen kutyát vegyek a mamámnak?
Figyelt kérdés
Nem rég halt meg a papám. Gondoltam hogy veszek a mamámnak egy kutyát hogy nem legyen olyan magányos.Apukám bele is egyezett de nem tudjuk melyik kutya lenne jó, mert meg kéne felelnie néhány feltételnek: - szeresse a gyerekeket,barátságos legyen
-ne hullassa annyira a szőrét
-könnyen tanuljon
-ne legyen az a óriási dög de ne is az a patkány legyen
(esetleg border collie jó lenne? )
2012. nov. 9. 16:52
1/12 anonim válasza:
border collie szana szét szedne mindent mert nem hiszem, h mamád kellő képpen lefárasztaná. labrador vagy golden retriever jó lenne szerintem! sokkal nyugodtabbak mint a border collie.
2/12 anonim válasza:
Nem lenne jó, nem egy idős embernek való ez a fajta. Én azt javasolnám, hogy hozzatok ki menhelyről egy felnőtt kutyát. Így tisztában lesztek a méretével, a menhelyen elmondják milyen a természete valamint kimarad a gyerekkor is amikor elég nehezen kezelhetőek a kutyák, így ez is könnyítés lenne a nagymamádnak. Ja és azért kérdezd meg a nagyit is róla, kutyát nem adunk ajándékba, főleg ha nincs rá felkészülve az illető !
3/12 anonim válasza:
Biztos hogy a mamád szeretne kutyát? Először azért nem árt, ha őt is megkérdezitek. Szerintem inkább fogadjatok örökbe menhelyről egy kutyust. Nem biztos hogy egy idősebb embernek van türelme egy kölyök kutyához.
4/12 petrusi válasza:
Részvétem. De nem hinném, hogy ezért kutyát kéne venni. A mamád minden bizonnyal már nem tudná kielégíteni egy kölyökkutya mozgási és más igényeit.Látogass el a menhelyekre, nézz körül, keress egy kicsit idősebb, kiegyensúlyozott kutyát.A gondozók biztosan tudnak majd segíteni, hogy az igényeidnek megfelelő kutyust találj!
5/12 anonim válasza:
Részvétem. De mamádnak biztos, hogy jó lenne egy kutyus? Ha szereti a kutyákat akkor menhelyről fogadjatok örökbe. Kérdezz rá mamádnál de biztos azt mondja, hogy nem kell neki. Azért azt is csak sétáltatni kell. Bírná mamád minden nap?
6/12 anonim válasza:
Én is azt mondom,hogy előbb a mamáddal kellene megbeszélni és bevonni őt a kiválasztásba. Mégis csak neki kell majd a kutyával együtt lenni, és nem egy tortát vagy virágot akarsz neki venni.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
akkor szét nézek egy menhelyen :)
2012. nov. 9. 17:12
9/12 anonim válasza:
Nem tudom merre laktok, de ha pestiek vagytok, meleg szívvel ajánlom a Zöld Menedéket, Vácon. Nem rég jártam ott, és botrányos, hogy mennyi kutya/macska keres gazdit- szinte hiába. Többet is láttam, akik megfelelnek a fenti leírásnak.
10/12 anonim válasza:
Uszkár(Törpe,Közép,Óriás),Bichon Havanese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!