Kapok bolognese kölyköt 8hetes. Melyik a jobb a szobatisztaság elkezdéséhez az alom vagy pelenka? Az almot javasolta az állatkereskedő. Hogy kezdjem el a megérkezésétől a szobatisztaságra nevelést? Írna valaki aki almot használt?
Boxos! Igen, neked is jogod van módszert választani, és valszínű, h kevesebb gondod is van a kutyapisivel, mint nekem, de nekem nem tetszik a boxos módszer és kész. De ismerek egy kutyát, aki pl magától rászokott az amúgy nem túl nagy szállító boxára. Ha a gazdája bezárja, mikor elmegy, végig alszik. Ha nem zárja a boxba, ugat, szétszed mindent és bepisil. És ő nem lett szoktatva. Ki érti ezt? Szerintem azért kutyára is szabni kell a módszert valamilyen szinten.
Szocializáció: viszem én mindenfelé a kutyát...lakásokba. Játszott már cicákkal pl. Kutyákkal még nem, de autóban nem fél, imád menni mindenfelé, a cicákkal aranyosan játszik, ha jön valaki nem is ugat, csak ül az ajtóban és csóválja a farkát. Kérdeztem az orvost, de azt mondta csak a veszettség oltással egy időben lehet levinni, az meg még 2!!!! oltás, 3 hét. Gondolom az orvos tudja, h mennyire fertőzött a környék...
Kinek a pap, kinek a papné.... de ettől a magyar mentalitástól h csípőből elutasítok valamit, amit nem is ismerek attól kivagyok.
Ez a nem szabad vinni a veszettség oltásig meg aztán nekem már tényleg túl van misztifikálva. Nincs is veszettség félhivatalosan Magyarországon. De mindegy. A kutyának meg pont a kutyákkal való kommunikációt kéne időben elsajátítania... de mondom. Ki így, ki úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!