Mi a neve annak a kutya eledelnek amit le kell forrázni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 10:42
1/6 anonim válasza:
Bármelyiket le lehet, és akkor olyan konzerv állaga lesz.
DE a friskiesnek láttam valami ilyesmit. Zöld zacsis asszem.
2/6 anonim válasza:
A friskiesnek van de nem forrázni kell csak beáztatni. De nem igazán ajánlom apu vett ilyet a sajátjának mert hogy ez milyen jó. A kutya meg akkorákat kakált mint egy tehén :D
3/6 anonim válasza:
A friskies az egyik legrosszabb táp...
4/6 anonim válasza:
Belacando - nak is van , kiváló táp :-)
5/6 Hovarju válasza:
A Friskis tápot én is kipróbáltam. Azt írták, hogy ha teszek rá levet és hagyom ázni, ízletes húsos falat lesz belőle.
Az előírás alapján beáztattam. Olyan illata volt, mintha fűrészport áztattam volna. A kutya ránézett és megkóstolni sem volt hajlandó.
Tovább adtam egy szomszédos kutya gazdájának. Az Ő kutyája nemrég lett örökbe fogadva és a vasszeget is megenné. Ő is lefordult róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!