A kutyusomba ma tettek chippet. Azóta Sántít, le sem teszi a lábát. :/ . Mi baja lehet?
Nem hinném, hogy a kutyák fájdalomküszöbe magasabb, csak megtanultak csendben szenvedni. Nem ugyanaz.
És igenis sántíthat a kutya, mert a váll környékére adják az oltást.
Ettől függetlenül kell a chip, 4 kutyámat chipeztettem be, de akkor se vagyok nyugodt miatta. Egy szükséges rossznak tartom, ami biztos vagyok benne, hogy időnként okozhat komplikációt. Több előnye van, mint hátránya, de ezer százalék, hogy okozhat gondot. Pl. elvándorolhat. És ha vándorol, szerintem elérhet olyan helyre, ahol irritálja az állatot. Hosszútávon akár rákot is okozhat, mint minden ami folyamatosan irritál/dörzsöl egy testrészt. Ezt csak gondolom, nem vagyok tudós, de logikus amit írok.
Rákot? Hát bexarok ezeken a marhaságokon. Akkor mától nem szabad semmilyen combnyakműtétet se végezni, meg csontpótlást, meg társait, mert egy ismeretlen gyagya azt mondta, h rákot okozhat....
Inkább aggódnál azért, h mi van a kutyakajában, mint a chipben.
Ilyen nincs. Ahhoz h megsérüljön egy ízület sokkal több kell. Az nem olyan mint a bőröd, h hozzáérsz és jaj megsérül. Ráadásul amivel beteszik a chippet nincs is olyan hosszú tűje, h elérjen odáig. Arról meg már nem is beszélve h a chippet közel sem a vállízülethez teszik.
Csak h tudd h hol van a vállízülete egy kutyának
Uhh, azért az jó nagy tű, amit belenyomott :D
Mondjuk kb. az én kutyám is ugyanilyen jól tűrte, meg se nyikkant, amikor kapta a chipet.
Kérdező, és mit mondtak a klinikán? Mit kell vele most csinálni?
Nov.6. 19:17-kor aki írt,annak:
meghazudtolja az orvosi műszert?
Elhihető,hogy rossz helyre adta az oltást,
rengeteg rossz tapasztalatom van az orvosokról.
A tapasztalat az igaz,nem a képzelgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!