Miért morog rám a kutyám?
1éves ivartalanított kan labradorról lenne szó!
Jól szocializált nevelt kutya. Bent lakik velünk a házban, és úgy szoktam neki a kaját adni, hogy kimérem a tápot addig oda megy a helyére ahol szokott enni szépen leültetem leül elérakom a tápot és addig nem nem kezdheti meg az evést amíg azt nem mondom, hogy "ehetsz". Ez tökéletesen megy nincs vele semmi gond, van hogy úgy teszek mintha ennék a táljából (hogy lássa én vagyok a falkavezér és én eszek előbb) megvárja amíg én "befejezem" az evést felállok és csak néz, hogy ehet e már
és amikor mondom neki a parancsszót elkezd enni! de viszont ha megsimogatom ami közben eszik akkor morog! mit csináljak ?
Hát én szeretem és imádom a kutyámat, próbálok a lehető legjobb gazdi lenni és azt elérni, h a kutya szeressen!
Amúgy azért simogatom evés közbe, h tudja azt, h én adom a kaját neki és semmilyen körülmények között nem moroghat rám!
Nem mondom, hogy nincs gond a falkavezérséggel mert van még mit tanulnia a kutyámnak :) én igyekszem a lehető legtöbbet kihozni a kettőnk "kapcsolatából" és elérni azt h 100%osan falkavezérként tekintsen rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!