Át kell íratni a nevére?
No comment a kutyaneveléshez. Pedig a legegyszerűbb dolgok közé tartozik az ugrálásról leszoktatás.. A felborításról pedig annyit, hogy gyereket és kutyát nem hagyunk együtt felügyelet nélkül, máris tudtál volna rá vigyázni, hogy ne borítsa fel..
Egyébként kitölti magának az oltási könyvet, hogy ő az új tulaj, rakat bele chipet, aztán kész.
Szia,
ne haragudjál, de nem tudtam szó nélkül hagyni a reagálásod, ezek után szerintem mindenképpen jobb a kutyusnak, hogy másik gazdija lesz. Még annyi, hogy nem kell ahhoz 50 ezres kutya, vagy kerüljön bármennyibe, mert egy menhelyi keverék kutyát ugyan úgy meg lehet nevelni, csak türelem, szeretet és foglalkozás kell hozzá.
Tudom, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de ezt muszáj volt leírnom, le lehet pontozni is, nem számít.
A kérdésedre válaszolva: mivel nincs benne chip, nincs regisztrálva, csak az oltási lapján van a neved feltüntetve, ezért ha elviszi állatorvoshoz megmondja, hogy ő az új gazdi, adnak egy másik lapot, és kész.
Sok örömteli éveket kívánok a kutyusnak az új gazdival.
Pedig komoly nevelési problémák lehetnek, ha még a feksziket sem tudja.
Itt senki sem tolerálja az ilyen embereket, akik megválnak egy ilyen indokkal a kutyájuktól.
És hidd el kedves kérdező, itt nem tapasztalatnak emberek meg yorkisok kommentelnek.
De ha nem tetszik a véleményünk, akkor van egy kicsike x a kérdés mellett, és akkor nem fogod látni többet. De itt erre senki sem kíváncsi.
Atya ég, nyugalom.
Hülye kutya nem létezik, csak hülye gazda. Én is követtem el hibákat a kutyámmal, de nem őt hibáztatom, hanem saját magamat és nincs olyan dolog, amit ne lehetne helyrehozni, csak akarni kell és tanulni tanulni tanulni! De valóban, a legegyszerűbb lepasszolni szerencsétlen kutyát. Ha ideggyenge lenne, nektek támadott volna, még megérteném, hogy nem várhat a dolog, de itt ilyenről tudtommal szó sincs.
Na Alexandra, megkaptad, Joey 50ezres kutya XD XD XD
És ütöd-vágod, ez nyilvánvaló XD
És te vagy a hülye, ez is tuti :D
Az ő kutyája meg nevelhetetlen és kész. :D XD
On: szerencsétlen kutya. Örülök neki, h megválsz tőle. A gyerekhez meg csak annyit: kérlek, őt ne neveld olyan idiótára, mint amilyenre téged neveltek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!